Κύπρος: Όλη η αλήθεια πίσω από εκτέλεση Τούρκου μαφιόζου. Μια εκπομπή με εντυπωσιακά νέα στοιχεία.

 

Ο Κωνσταντινουπολίτης δημοσιογράφος Δημήτρης Αγάδης μίλησε για τους νέους δρόμους των ναρκωτικών που περνούν απο τα κατεχόμενα, την αγορά λιμανιών στη Λατινική Αμερική απο την τουρκική μαφία, την μοίρα του προεδρικού αεροσκάφους που αγορασε ο Οζάλ και πούλησε ο Ερντογάν, τη σχέση Μαφίας, Δυνάμεων Ασφαλείας και Πολιτικών στην σημερινή Τουρκία και τον ξαφνικό πλουτισμό ενός πρώην πρωθυπουργού του Ερντογάν.

Δείτε την εκπομπή:

Για το ζήτημα της αμφισβήτησης της κυριαρχίας ελληνικών νησιών του Αιγαίου εκ μέρους της Τουρκίας μίλησε ο Σάββας Καλεντερίδης. Τί ανέφερε για το αμφισβήτησης της κυριαρχία της Ελλάδας στο Αιγαίο και την κατάληψη των ελληνικών νησιών. Πότε ξεκίνησε η… αμαρτία του ελληνικού κράτους. Επιβεβαιώνεται η είδηση που διέρρευσε τις τελευταίες ημέρες στα Media περί πτώσης τουρκικού Bayraktar στα Δωδεκάνησα; Στο τέλος με αφορμή την ουκρανική κρίση και τα σχέδια της Τουρκίας για την Κύπρο αναρωτήθηκε, γιατί δεν επιβάλλουν διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία στην Ουκρανία και στην Τουρκία με τους Κούρδους…

Ο γεωπολιτικός αναλυτής, συγγραφέας, αρθρογράφος, εκδότης και επικεφαλής του www.infognomonpolitics.gr, Σάββας Καλεντερίδης, στην εκπομπή «Γεωπολιτικά Παίγνια» στον Alpha989Radio στις 18 Φεβρουαρίου 2022.