Facebook Pixel Ιβάν Σαββίδης - Βαγγέλης Μαρινάκης: Ατάκες Βελόπουλου στη Βουλή για Σαββίδη και Μαρινάκη
Life
| 2022-11-04 21:26:00

Ατάκες Βελόπουλου στη Βουλή για Σαββίδη και Μαρινάκη

Sportdog Team
Ατάκες Βελόπουλου στη Βουλή για Σαββίδη και Μαρινάκη

Γιατί αναφέρθηκε στους ιδιοκτήτες ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού ο αρχηγός της "Ελληνικής Λύσης".

Αναφορά στον Ιβάν Σαββίδη, τον ΠΑΟΚ και τον Βαγγέλη Μαρινάκη έκανε ο πρόεδρος του κόμματος «Ελληνική Λύση», Κυριάκος Βελόπουλος, μιλώντας από το βήμα της Βουλής.

Στην ομιλία του έβαλε κατά του προέδρου της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, ο οποίος με πρόσφατη απόφασή του επέβαλε κυρώσεις σε 2.500 φυσικά πρόσωπα επιχειρηματίες από τη Ρωσία που δραστηριοποιούνται στην Ουκρανία. 

Δείτε το συγκεκριμένο απόσπασμα από την ομιλία του κ. Βελόπουλου:

«Πάμε και στον κ. Ζελένσκι. Είχε το θράσος αυτός ο τύπος…  Απευθύνομαι στους Βορειοελλαδίτες. Είχε το θράσος τώρα να βγάλει λίστα 2.500 φυσικών προσώπων που θεωρεί ότι πρέπει να διωχθούν, μεταξύ αυτών και ο Σαββίδης του ΠΑΟΚ. Ο Σαββίδης που έβαλε λεφτά.  Ξέρω ότι έχει ελληνικό διαβατήριο και είναι Πόντιος. Αν είναι Ρώσος να του πάρουν το διαβατήριο πίσω που του έδωσε η Νέα Δημοκρατία επί Σαμαρά. Αλλά επειδή γνωρίζω την ποντιακή, ξέρει πολύ καλά ποντιακά ο κ. Σαββίδης. Είναι Έλλην και Πόντιος. Και δίνουμε δικαίωμα στον κάθε Ζελένσκι να λέει ‘δε μου αρέσει ο Σαββίδης, δεν μου αρέσει ο Μαρινάκης’, ο μίστερ τίποτα μέχρι χθες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τί φοβάται ο Μίτσελ; Χαμένος ο Λουτσέσκου! Ορισμός του κόουτς ο Αλμέιδα - Δικαίωση Γιοβάνοβιτς"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags