Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τον εντοπισμό δύο νέων κρουσμάτων κορωνοϊού, με αποτέλεσμα να αναβληθεί η προπόνηση της ομάδας.

Συνολικά οι Πράσινοι μετρούν πλέον έξι κρούσματα κορωνοϊού στο εσωτερικό τους, αφού λίγο πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είχαν ανακοινώσει δύο κρούσματα και ανήμερα της αναμέτρησης του Κυπέλλου με το Λαύριο (27/12) έκαναν γνωστή την ύπαρξη ακόμα δύο.

Το πρωί της Τετάρτης (29/12) θα πραγματοποιηθούν νέοι μοριακοί έλεγχοι στον Παναθηναϊκό, από τα αποτελέσματα των οποίων θα κριθεί η τύχη της αναμέτρησης με τη Ζαλγκίρις, στις 30/12.

Θυμίζουμε ότι το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο Ολυμπιακό, γεγονός που έφερε την αναβολή της αναμέτρησης με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (29/12).

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει πως έπειτα από τον νέο μοριακό έλεγχο που διενεργήθηκε δύο ακόμη μέλη της ομάδας μας διαγνώστηκαν θετικά στον COVID-19.

Από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ακολουθούνται όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα διαχείρισης κρουσμάτων.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις η σημερινή προπόνηση αναβάλλεται και βάσει πρωτοκόλλου το πρωί της Τετάρτης (29/12) θα πραγματοποιηθεί νέος μοριακός έλεγχος.