Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Άμεση αντίδραση από τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό στη σκανδαλώδη απόφαση της ΕΟΠΕ να χρίσει πρωταθλητές στο βόλεϊ χωρίς να υπάρξει ψηφοφορία στην τηλεδιάσκεψη που έγινε, όπως αναφέρει δημοσίευμα του sdna. 

Η Ομοσπονδία έχει αποφασίσει τους τίτλους να τους πάρουν οι ομάδες που προπορεύονταν μέχρι τη διακοπή. Αυτό φέρνει την άμεση αντίδραση των πράσινων που ζητούν την κασέτα της τηλεδιάσκεψης που έγινε ανάμεσα στον Γιώργο Καραμπέτσο που είναι πρόεδρος της ΕΟΠΕ και τους εκπροσώπους των ομάδων της Volley League.

Συγκεκριμένα η ΕΟΠΕ θεωρεί ότι έγινε ψηφοφορία προκειμένου να αναδείξει πρωταθλητές ενώ η πραγματικότητα είναι ότι πολλές ομάδες εξέφραζαν απόψεις που αφορούσαν την επόμενη μέρα του αθλήματος, χωρίς να μπουν στη διαδικασία ψηφοφορίας. Η ΕΟΠΕ πριν καταλάβουν καλά καλά οι ομάδες τι είχε συμβεί, εκτίμησε ότι ψήφισαν πρωταθλητή τον Ολυμπιακό (!), προκαλώντας αντιδράσεις και σε άλλες ομάδες. Ο Παναθηναϊκός καταγγέλει πραξικόπημα του Καραμπέτσου και η συνέχεια αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον...

Από το "πράσινο" στρατόπεδο ξεκαθαρίζουν πως προτίθενται να πάνε το θέμα στα άκρα και γνωστοποιούν πως η Ομοσπονδία μέσω email τους είχε καλέσει σε τηλεδιάσκεψη για να γίνει ενημέρωση και να συζητηθούν θέματα που αφορούν στο πρωτάθλημα.

Επιπλέον, από το Τριφύλλι ξεκαθαρίζουν πως Ο Γιώργος Καραμπέτσος πρέπει ζητήσει επίσημα από τον κάθε σύλλογο να ψηφίσει και να θέσει τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας στη διάθεση του Διοικητικού Συμβουλίου που είναι αρμόδιο να πάρει την τελική απόφαση.