Κάτι που προκαλεί μεγάλη εντύπωση στις κλήσεις του Μίχαελ Σκίμπε είναι πως δεν υπάρχει ούτε ένας παίκτης του Παναθηναϊκού!

Συγκεκριμένα, ο μέχρι πρότινος παίχτης του “τριφυλλιού”, Νίκος Καρέλης, έχει μετακομίσει πλέον στο Βέλγιο και τη Γκενκ και υπόλοιποι παίκτες της ομάδας δεν “έπεισαν” τον ομοσπονδιακό τεχνικό με αποτέλεσμα οι πράσινοι να μείνουν χωρίς εκπρόσωπο στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Το γεγονός αυτό θα πρέπει να προβληματίσει έντονα τους διοικούντες της ομάδας. Ειδικότερα αν αναλογιστούμε το πλάνο με το οποίο ξεκίνησε ο Παναθηναϊκός μια νέα αρχή το πριν από μια τριετία, όταν ο Γιάννης Αλαφούζος και οι συνεργάτες του επέλεγαν να κινηθούν στην κατεύθυνση της ανάδειξης γηγενών παικτών.

Αποτέλεσμα; Τρία χρόνια μετά ο Παναθηναϊκός καταλήγει να μην έχει ούτε έναν ποδοσφαιριστή στην εθνική. Και το χειρότερο από όλα; Κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει τον Σκίμπε για την εξέλιξη αυτή μιας και, κατά κοινή ομολογία, μετά την αποχώρηση δεν υπάρχει κάποιος Έλληνας ποδοσφαιριστής των πρασίνων που θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά στην εθνική μας!

Κοινώς, πρόκειται για τη μέγιστη απόδειξη της απόλυτης αποτυχίας ενός πλάνου που χαιρετίστηκε και διαφημίστηκε ιδιαίτερα από τη διοίκηση της ομάδας!