Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών και επίσης το πιο διάσημο δημόσιο πρόσωπο αυτή τη στιγμή. Ο Ρονάλντο ακολουθείται από περισσότερα από ένα δισεκατομμύριο άτομα στα κοινωνικά δίκτυα, κερδίζει τεράστια χρήματα λόγω των δυνατοτήτων του μάρκετινγκ και της επιρροής του στους ανθρώπους και πολλοί αναρωτιούνται πώς καταφέρνει να μεγαλώσει τα παιδιά του.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ θέλει να δώσει το σωστό παράδειγμα στα παιδιά του και να τους διδάξει πώς να μην «απογειώνονται» σε έναν κόσμο όπου είναι εύκολο να απογειωθείς με τόσο διάσημους γονείς και είναι πολύ ενδιαφέρον ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο τους κρατά ακόμα μακριά από smartphone.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cristiano Ronaldo (@cristiano)

"Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, δεν θα αγοράσω στον γιο μου smartphone. Είμαι ο αθλητής που έχει τους περισσότερους followers στο Instagram, σε ολόκληρο τον κόσμο. Και οι ακόλουθοί μου πολύ συχνά με ρωτούν γιατί δεν επιτρέπω στον γιο μου να είναι στα social media. Ο λόγος είναι ότι ο γιος μου δημιούργησε έναν μυστικό λογαριασμό στο Instagram το 2020 και μέσα σε μια μέρα απέκτησε ένα εκατομμύριο ακόλουθους», είπε ο Ρονάλντο και είπε ότι δεν τον «έκλεισε» λόγω ζήλιας.

"Όταν το έμαθα, του είπα να διαγράψει αμέσως τον λογαριασμό του και τώρα, παρόλο που είναι 14 ετών, δεν έχει smartphone. Πήρα αυτή την απόφαση γιατί θέλω να καταλάβει την αξία της σκληρής δουλειάς, θέλω να προπονηθεί σκληρά και να φτάσει τις δυνατότητές του», εξήγησε ο Ρονάλντο, ο οποίος, όπως όλοι οι γονείς, έχει τα προβλήματα της «μοντέρνας εποχής».

Επίσης, ο Ρονάλντο είναι πολύ αυστηρός όσον αφορά τη διατροφή , επομένως παρακολουθεί επίσης τι καταναλώνουν τα παιδιά του από το φαγητό.