Οι επιλογές του Σκίμπε μπορεί να ξάφνιασαν πολλούς, ωστόσο όπως φαίνεται δυσαρέστησαν κιόλας κάποιους, όπως για παράδειγμα τον ΠΑΟΚ λόγω… Βελλίδη, αλλά και τον Ολυμπιακό… λόγω Σιόβα.

Χθες, υπήρχαν δημοσιεύματα για δυσαρέσκεια του Δικεφάλου σχετικά με τη μη κλήση του Βελλίδη και την προτίμηση στον Καπίνο, ενώ σήμερα σε «ερυθρόλευκα Μέσα» διαβάζουμε πως δεν άρεσε η μη κλήση του Σιόβα και για τα δύο παιχνίδια.

Σας παρουσιάζουμε το δημοσίευμα από το gavros.gr:

Πώς είναι δυνατόν να καλεί τον Γιώργο Τζαβέλλα και στα δύο παιχνίδια και τον Δημήτρη Σιόβα μόνο στον αγώνα με την Ισλανδία; Ο αμυντικός του Ολυμπιακού είναι ένας από τους κορυφαίους Ελληνες αμυντικούς και έχει αποδείξει πολλάκις πως έχει όλα τα συστατικά για να γίνει ηγέτης και στην άμυνα της Εθνικής.

Παράλληλα, ο Σκίμπε θα μπορούσε κάλλιστα στα φιλικά παιχνίδια να δώσει ευκαιρίες σε νέα ταλέντα να αποδείξουν πως αξίζουν μία θέση στη γαλανόλευκη. Υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές που περιμένουν να αγωνιστούν με το εθνόσημο στο στήθος και να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για την εθνική ομάδα.

Ενας από αυτούς είναι και ο Δημήτρης Κολοβός, ο οποίος όσες φορές έχει αγωνιστεί με τον Ολυμπιακό έχει δείξει πτυχές από το πλούσιο ταλέντο του...