Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Δημήτρης Κολοβός: Δεν υπολογίζεται απ’ τον Ρόκα για τη νέα σεζόν
| 2020-07-14 09:37:00

"Ρουκέτα" Ρόκα στον ΠΑΟ! Διώχνει Έλληνα top όνομα - "Παιδί" του Δώνη - Παίρνει 500.000 ευρώ!

του Νίκου Στεργίου
"Ρουκέτα" Ρόκα στον ΠΑΟ! Διώχνει Έλληνα top όνομα - "Παιδί" του Δώνη - Παίρνει 500.000 ευρώ!

Παναθηναϊκός - Δημήτρης Κολοβός: Ρόλερ κόστερ η πορεία του Δημήτρη Κολοβού. Πέρυσι, τέτοια εποχή, έρχονταν μετά βαΐων και κλάδων στον Παναθηναϊκό, χαρακτηριζόμενος σχεδόν από το σύνολο των media ως προσθήκη "κανονικού" Παναθηναϊκού

Το sportdog από τότε χτυπούσε τα προφανή "καμπανάκια" που είχαν να κάνουν με την καριέρα και τις επιδόσεις του διεθνούς μεσοεπιθετικού, ωστόσο ήταν η μόνη εξαίρεση.

Που... δυστυχώς για τον σύλλογο και τον ποδοσφαιριστή, δικαιώθηκε. Πολλές οι ευκαιρίες που πήρε ο 27χρονος άσος στους "πράσινους", μεγάλη η εμπιστοσύνη που του έδειξε -ειδικά στο ξεκίνημα της σεζόν- ο Γιώργος Δώνης, η αλήθεια όμως είναι πως δεν... τσούλησε. Τόσο που δεν ήταν λίγες οι αναφορές -και ήταν και βάσιμες- ειδικά μετά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, που ήθελαν τον Κολοβό να μην παραμένει στο ρόστερ των "πράσινων".

Μεσολάβησε η καραντίνα και τα δεδομένα φάνηκε να αλλάζουν, αφού προς πάσα κατεύθυνση κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της ξεκαθαρίστηκε πως ο Κολοβός θα παραμείνει στο ρόστερ. Πλέον όμως αυτό μόνο δεδομένο δεν είναι. Ο "σκύλος" είναι σε θέση να γνωρίζει πως ο Ρόκα δεν "βλέπει" Κολοβό στο ρόστερ της νέας σεζόν.

Σε καμία θέση και σε κανέναν ρόλο. Οπότε θα ήθελε -και έχει ενημερώσει σχετικά- να μπορούσε να είχε "προίκα" τις περίπου 500.000 ευρώ που έχει λαμβάνει ο Κολοβός την επόμενη διετία, οπότε και δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό. Η αλήθεια βέβαια είναι πως πολύ δύσκολα οποιοσδήποτε παίκτης δέχεται να βάλει... πλάτη σε μια ομάδα, πόσο μάλλον σε μια τέτοια εποχή έχοντας ένα σεβαστό εγγυημένο συμβόλαιο.

Και ούτε ο Κολοβός, προφανώς, θα το κάνει. Θα λύσει το συμβόλαιό του σε περίπτωση αποζημίωσης και μόνο, κάτι που δεν είναι -προς στιγμήν τουλάχιστον- στο τραπέζι, με την επικρατέστερη τάση και επιθυμία (εκατέρωθεν) είναι να βρεθεί μια ομάδα που θα καλύψει το συμβόλαιό του (ή έστω το μεγαλύτερο μέρος αυτού) για να παραχωρηθεί δανεικός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ποιους "κάρφωσε" ο Αγγελίνας - "Εξέθεσαν" Σερπέζη - Απίστευτο με Μπεκ - "Χουνέρι" σε Πογιάτος;

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags