Facebook Pixel Ολυμπιακός: Πουλάει... ξεχασμένο σε μεγάλη ομάδα - "Κόλπο" Μέντες - "Χρεώθηκε" 3 εκατ. ο Μαρινάκης
| 2021-05-18 17:30:00

Πουλάει... ξεχασμένο σε μεγάλη ομάδα ο Ολυμπιακός - "Κόλπο" Μέντες - "Χρεώθηκε" 3 εκατ. ο Μαρινάκης

Οι Μιχείες
Πουλάει... ξεχασμένο σε μεγάλη ομάδα ο Ολυμπιακός - "Κόλπο" Μέντες - "Χρεώθηκε" 3 εκατ. ο Μαρινάκης

Ποιος Έλληνας κόουτς είναι φαβορί για τον πάγκο της Εθνικής; Διπλό, πολύ δυνατό ρεπορτάζ στο Sportdog.gr για τη μεγάλη πώληση που ετοιμάζουν οι Πειραιώτες το καλοκαίρι και τον προπονητή που είναι ανάμεσα σε… ΕΠΟ και Κύπρο.

Ολυμπιακός: Καλό είναι που και που να ευλογάς τα γένια σου, όταν λειτουργείς σαν προ Χριστού προφήτης και κάνεις αποκαλύψεις. Όπως το φλέρτ των Ατρομήτου/Σπανού με τον Γιαννίκη, για τα 65 με 70 εκατ. που θα ζητήσει η Σούπερλιγκα για το πακέτο των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της νέας σεζόν, για τον Μπελχαντά που περίμενε σούπερ πρόταση από την Σαουδική Αραβία (όταν οι υπόλοιποι τον έστελναν ήδη στον Ολυμπιακό) και για τον Ντα Σίλβα που ήθελε να μείνει στο Σαμπιονά και είχε προτάσεις από τρεις καλές γαλλικές ομάδες (όταν συνάδελφοι έλεγαν πως τον καλύπτει η προσφορά της ΑΕΚ). Άντε γειά από τον "Σκύλο", με πολλά φιλάκια...

Πάμε και σε... φρέσκα κουλούρια/αποκαλύψεις. Νο 1: ο Πέπε, μεταγραφή του Πέδρου Μαρτίνς που στοίχισε στον Βαγγέλη Μαρινάκη 3 εκατομμύρια αγορά από την Γκιμαράες αλλά δεν μπόρεσε να σταθεί στον Ολυμπιακό (ευτυχώς που οι Καρεμπέ/Μοντεστό έφεραν τον Εμβιλά) κι από τον Γενάρη παίζει δανεικός στην Φαμαλικάο του Ζόρζε Μέντες, ετοιμάζεται για... πώληση και όχι για επιστροφή στου Ρέντη! Ο 24χρονος μέσος που στο πορτογαλικό πρωτάθλημα τα πάει περίφημα (17 γεμάτες συμμετοχές με την Φαμαλικάο) είναι πολύ κοντά σε νέα μεταγραφή που την δουλεύουν οι δυο μεγάλοι Πορτογάλοι ατζέντηδες, Μέντες και Ουλίσες Σάντος. Πιθανότατα σε μεγάλη ομάδα της χώρας, από την Big 3.

Και Νο 2: ακούγεται έντονα πως ο Γιώργος Σίμος παίζει πολύ σοβαρά για προπονητής στην Εθνική Ελπίδων. Με βοηθό του τον παλαίμαχο φορ Γιώργο Βακουφτσή. Ο Σίμος που ήταν στον ΟΦΗ, ακούγεται έντονα για δυο μεγάλες ομάδες στην Κύπρο ενώ στην Ελπίδων έχει μείνει κενή η θέση στον πάγκο μετά την αποχώρηση του Γιάννη Γκούμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο - Συνάντηση με Μαρινάκη-Μελισσανίδη - Ποιοι πήγαν στο Μαξίμου

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags