Facebook Pixel Άρης: Έρχεται κι άλλη μεταγραφή για τον Άρη - Έχει... παρελθόν η υπόθεσή του
| 2021-08-15 18:51:00

Έρχεται κι άλλη μεταγραφή για τον Άρη - Έχει... παρελθόν η υπόθεσή του

Sportdog Team
Έρχεται κι άλλη μεταγραφή για τον Άρη - Έχει... παρελθόν η υπόθεσή του

Συνεχίζουν τις μεταγραφικές κινήσεις οι Κίτρινοι μιας και θέλουν να ανεβάσουν το επίπεδο και στην άμυνά τους θέλοντας να κάνουν δικό τους ποδοσφαιριστή που έχει εμπειρία στο ισπανικό πρωτάθλημα

Άρης - Αλεχάντρο Αρίμπας: Ο Ισπανός αμυντικός φαίνεται να είναι ο εκλεκτός για την άμυνα των Κιτρίνων, σύμφωνα με την ιστοσελίδα grada3.com. Να υπενθυμίσουμε ότι ο 32χρονος είχε συμφωνήσει με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, όμως στις διαπραγματεύσεις με τον δικηγόρο του οι άνθρωποι της ΠΑΕ έφτασαν σε αδιέξοδο με αποτέλεσμα να χαλάσει το deal.

Σημαντικό στην εξέλιξη αυτή φαίνεται ότι παίζει το γεγονός πως η ομάδα που αγωνίζεται μέχρι σήμερα, η Οβιέδο, έχει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ανταποκριθεί στο συμβόλαιό του.

"Πιθανότατα ο Αρίμπας θα πάψει να είναι παίκτης της Οβιέδο πριν την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου. Στις τελευταίες ώρες, ο παίκτης ήρθε πιο κοντά με τον Άρη και προσπαθεί να απεμπλακεί από το συμβόλαιό του με την Οβιέδο", αναφέρει το δημοσίευμα που εμπλέκει την ΠΑΕ Άρης με τον Αλεχάντρο Αρίμπας και πάλι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags