Facebook Pixel Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου: Συνεχίζει να ελπίζει σε πρόκριση η Βοσνία - Ήττα σοκ για τη Βουλγαρία και Μουντιάλ... τέλος (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-10-09 18:59:00

Συνεχίζει να ελπίζει σε πρόκριση η Βοσνία - Ήττα σοκ για τη Βουλγαρία και Μουντιάλ... τέλος (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Συνεχίζει να ελπίζει σε πρόκριση η Βοσνία - Ήττα σοκ για τη Βουλγαρία και Μουντιάλ... τέλος (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Βόσνιοι πέρασαν με 2-0 από την έδρα του Καζακστάν διατηρώντας τις ελπίδες τους για την δεύτερη θέση του ομίλου, ενώ οι Λιθουανοί πέτυχαν την πρώτη τους νίκη απέναντι στη Βουλγαρία με 3-1.

Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου: Επιτέλους τρίποντο για τη Βοσνία που κέρδισαν με 2-0, εκτός έδρας το Καζακστάν και πέρασαν στην δεύτερη θέση του 4ου ομίλου, πίσω από την Γαλλία, έχοντας όμως έναν αγώνα περισσότερο.

Τα γκολ για τους Βόσνιους πέτυχε ο Πρέβλιακ στο 25 και στο 66', βοηθώντας την ομάδα του να φτάσει τους έξι βαθμούς, έξι λιγότερους από τους Παγκόσμιους πρωταθλητές Γάλλους και έναν πάνω από την Ουκρανία που αντιμετωπίζει στις 19:00 τη Φινλανδία στο Ελσίνκι.

Τέλος στις ελπίδες πρόκρισης στο Μουντιάλ για την Βουλγαρία που έχασε με 3-1 από την Λιθουανία, εκτός έδρας, με τους γηπεδούζους να πετυχαίνουν την πρώτη τους νίκη στα προκριματικά. Σκόρερ για τους Λιθουανούς ο Λάσισας στο 18' και ο Σέρνιχ στο 82' και στο 84', ενώ για τους Βούλγαρους είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Ντεσπόντοφ στο 64'.

Δείτε τα highlights από τους αγώνες για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. 
 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags