Facebook Pixel Χτίζει νίκες και αρέσει! Δείτε τα higlights από το Κόσοβο-Ελλάδα (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2022-06-06 00:09:00

Χτίζει νίκες και αρέσει! Δείτε τα higlights από το Κόσοβο-Ελλάδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Χτίζει νίκες και αρέσει! Δείτε τα higlights από το Κόσοβο-Ελλάδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα από την αναμέτρηση της εθνικής στην Πρίστινα για τη 2η αγωνιστική της Nations League.

Χτίζει νίκες και αρέσει! Η Εθνική επικράτησε 1-0 στην Πρίστινα και έκανε το δύο στα δύο στο Nations League. Φανέλα βασικού για Μπάλντοκ που έχασε μεγάλη ευκαιρία.

Σε μία αναμέτρηση που θύμισε την εξέλιξη της αναμέτρησης με τη Βόρειο Ιρλανδία, η Ελλάδα επικράτησε 1-0 του Κοσόβου και πάλι με γκολ του Τάσου Μπακασέτα, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την πάσα του πρώην συμπαίκτη του στην ΑΕΚ, Πέτρου Μάνταλου.

Άριστη αμυντική λειτουργία από τους παίκτες του Πογιέτ, ιδιαίτερα από τον Χατζηδιάκο. Για πρώτη φορά ο Τζορτζ Μπάλντοκ φόρεσε φανέλα βασικού. Μάλιστα ο Άγγλος δεξιός μπακ έχασε μεγάλη ευκαιρία, να χριστεί σκόρερ στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης. Πολύ καλή εμφάνιση και από τον Λημνιό, ο οποίος “κέρδισε” την αποβολή του Αλίτι, που έπρεπε να είχε κοκκινιστεί από το πρώτο μέρος για την προκλητική συμπεριφορά του. Το Κόσοβο ολοκλήρωσε το ματς με εννέα παίκτες, αφού στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε και ο τερματοφύλακας Μούριτς.

Δύο πολύ σημαντικές επεμβάσεις έκανε στην αρχή και στο τέλος του παιχνιδιού ο Βλαχοδήμος που κράτησε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι το μηδέν στην εστία του. Έτσι η Ελλάδα με τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στο Nations League πέρασε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags