Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Σλάβια Πράγας: Έτσι θα αιφνιδιάσει τη Σλάβια - Διπλή έκπληξη Γιοβάνοβιτς στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού!
| 2022-08-11 19:27:00

Έτσι θα αιφνιδιάσει τη Σλάβια - Διπλή έκπληξη Γιοβάνοβιτς στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού!

Sportdog Team
Έτσι θα αιφνιδιάσει τη Σλάβια - Διπλή έκπληξη Γιοβάνοβιτς στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού!

Δείτε αναλυτικά τις επιλογές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος παρατάσσει τον Παναθηναϊκό με νέα πρόσωπα, στοχεύοντας στην ανατροπή κόντρα στους Τσέχους.

Παναθηναϊκός - Σλάβια Πράγας: Με τους Σπόραρ και Βαγιαννίδη βασικούς παρατάσσονται οι Πράσινοι, ενώ στην ενδεκάδα επιστρέφει και ο Αλεξανδρόπουλος, ο οποίος απουσίασε στο πρώτο παιχνίδι, παίρνοντας τη θέση του Κουρμπέλη.

Στο 4-3-3 του Παναθηναϊκού, κατω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Μπρινιόλι, στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά θα παίξουν οι Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον και Χουάνκαρ. Στο κέντρο θα παίξουν οι Πέρεθ, Αλεξανδρόπουλος και Τσέριν ενώ την τριπλέτα την επίθεσης συμπληρώνουν οι Βαγιαννίδης, Αϊτόρ και στην κορυφή ο Σπόραρ.

Συνοπτικά η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Μπρινιόλι, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Χουάνκαρ, Πέρεθ, Αλεξανδρόπουλος, Τσέριν, Βαγιαννίδης, Αϊτόρ, Σπόραρ.

Στον πάγκο: Λοντίγκιν, Καρλίτος, Ιωαννίδης, Γκάνεα, Σάντσες, Κουρμπέλης, Σιδεράς, Σάρλια, Πούγγουρας, Καμπετσής, Σαρδέλης, Φρόκου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλλαγή πλάνου στον ΠΑΟ - Οι τρεις Έλληνες που ποντάρει ο Ράντονιτς - Τρελαμένος… Έλληνας NBAer!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags