Facebook Pixel Τζιάνι Ινφαντίνο: Αν γίνει και αυτό τα έχουμε δει όλα - Απίστευτη ατάκα από Ινφαντίνο για διοργάνωση Μουντιάλ από χώρα έκπληξη
| 2022-11-21 22:32:00

Αν γίνει και αυτό τα έχουμε δει όλα - Απίστευτη ατάκα από Ινφαντίνο για διοργάνωση Μουντιάλ από χώρα έκπληξη

Sportdog Team
Αν γίνει και αυτό τα έχουμε δει όλα - Απίστευτη ατάκα από Ινφαντίνο για διοργάνωση Μουντιάλ από χώρα έκπληξη

Ακόμα μια φορά ο Τζιάνι Ινφαντίνο προχώρησε σε δηλώσεις που θα... συζητηθούν με αφορμή τα όσα ανέφερε για τους ΛΟΑΤΚΙ, Άραβες και μετανάστες εργάτες, σήμερα (21/11) λέγοντας ότι το Μουντιάλ στο μέλλον μπορεί να γίνει και στη Βόρεια Κορέα.

Τζιάνι Ινφαντίνο: Απίστευτες ατάκες από τον πρόεδρο της FIFA που με αφορμή τα όσα ακούγονται για το Μουντιάλ στο Κατάρ, ο ίδιος έδωσε απαντήσεις για τους ΛΟΑΤΚΙ, Άραβες και μετανάστες εργάτες, σήμερα (21/11), φτάνοντας μάλιστα σε σημείο να πει ότι η διοργάνωση του Μουντιάλ μπορεί στο μέλλον να ανατεθεί στην Βόρεια Κορέα.

«Οποιαδήποτε χώρα μπορεί να διοργανώσει ένα event. Αν η Βόρεια Κορέα θέλει να διοργανώσει κάτι... βασικά πήγα στην Βόρεια Κορέα πριν από μερικά χρόνια και τους ζήτησα αν ήταν έτοιμοι να φιλοξενήσουν ένα Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών.

Τελικά δεν κατάφερα να τους πείσω αλλά θα πήγαινα εκεί άλλες 100 φορές αν βοηθούσε. Μόνο η δέσμευση μπορεί να φέρει πραγματική αλλαγή. Είμαστε ένας παγκόσμιος οργανισμός και θέλουμε να παραμείνουμε ένας οργανισμός που ενώνει τον κόσμο.

Είμαι πεπεισμένος ότι αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο θα ανοίξει τα μάτια σε πολλούς ανθρώπους από την Δύση για τον αραβικό κόσμο. Ζούμε στον ίδιο πλανήτη, πρέπει να ζήσουμε μαζί. Πρέπει να καταλάβουμε ο ένας τον άλλον, αλλά και να συνειδητοποιήσουμε ότι είμαστε διαφορετικοί, με άλλα πιστεύω, ιστορία, καταβολές, αλλά ζούμε στον ίδιο κόσμο.

Και πρέπει να τα πηγαίνουμε καλά ο ένας με τον άλλον. Γι΄αυτό αν έρθετε εδώ και δείτε κάτι λάθος, πείτε το, αλλά πείτε επίσης πώς μπορούμε να το διορθώσουμε για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε», είπε ο Τζιάνι Ινφαντίνο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags