Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Βοτανικός: Έχουμε ημερομηνία για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού - Ανακοίνωση Μπακογιάννη για Βοτανικό
| 2023-08-29 13:19:00

Έχουμε ημερομηνία για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού - Ανακοίνωση Μπακογιάννη για Βοτανικό

Sportdog Team
Έχουμε ημερομηνία για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού - Ανακοίνωση Μπακογιάννη για Βοτανικό

Αν και ακόμα δεν έχουν μπει ούτε οι μπουλντόζες στον Βοτανικό, όλα δείχνουν ότι το χρονοδιάγραμμα θα επιβεβαιωθεί!
 

Στο τέλος του 2025 αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί το πάρκο στον Βοτανικό και να έχει παραδοθεί στους κατοίκους της πρωτεύουσας μια έκταση 215 στρεμμάτων.

Αυτό τόνισε ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης και εκ νέου υποψήφιος, μιλώντας το πρωί στην εκπομπή «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ, επισημαίνοντας ότι τα χρήματα είναι εξασφαλισμένα από το ταμείο Ανάκαμψης, έχουν εκδοθεί όλες οι σχετικές άδειες και άμεσα ξεκινάνε οι δημοπρατήσεις των έργων.

Σύμφωνα με τον κ. Μπακογιάννη έχουν ήδη αρχίσει οι πρόδρομες εργασίες για το γήπεδο το οποίο έχει συμβασιοποιηθεί και το οποίο θα αρχίσει «να δουλεύεται μέχρι το τέλος του χρόνου, με στόχο να παραδοθεί το 2026».

Ο δήμαρχος Αθηναίων, εξήγησε ότι σύμφωνα με τη σύμβαση μόνο όταν παραδοθεί το νέο γήπεδο του Παναθηναΐκού μπορεί γκρεμιστεί το παλιό, στη λεωφόρο Αλεξάνδρας. Τότε, όπως είπε, οι Αθηναίοι θα αποκτήσουν ένα ακόμη χώρο πρασίνου.

«Η διπλή ανάπλαση θα φέρει και επενδύσεις», τόνισε ο δήμαρχος Αθηναίων, προσθέτοντας ότι η περιοχή είχε βιώσει τα προηγούμενα χρόνια την εγκατάλειψη και τώρα έχει την ευκαιρία να αναβαθμιστεί η ποιότητα ζωής στην περιοχή. 

Πηγή: skai.gr

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags