Facebook Pixel Αντίπαλοι ΑΕΚ: Καζάνι που βράζει ο Άγιαξ - Οι οπαδοί έκαναν ντου την ώρα του αγώνα! (ΦΩΤΟ)
| 2023-09-24 16:50:00

Αντίπαλοι ΑΕΚ: Καζάνι που βράζει ο Άγιαξ - Οι οπαδοί έκαναν ντου την ώρα του αγώνα- Δειτε ΒΙΝΤΕΟ!

Sportdog Team

Χαμός στη Johan Cruyff Arena με τους φίλους του Αίαντα να μην παίρνουν ψύχραιμα τα όσα βλέπουν.

Εκρηκτική η κατάσταση στον Άγιαξ, με τους φίλους της ομάδας να έχουν απαυδήσει και να φτάνουν στο σημείο να διακόπτουν την αναμέτρηση με τη Φέγενορντ πριν τη λήξη του πρώτου μέρους και το σκορ στο 0-3. Οι φίλοι της ομάδας πέταξαν καπνογόνα, ενώ κάποιοι πιο θερμόαιμοι έκαναν ντου και ανάγκασαν τον διαιτητή να στείλει τους ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια!

Η αναμέτρηση ξεκίνησε εκ νεόυ, ωστόσο στο 56ο λεπτό σημειώθηκε νέα ρίψη καπνογόνων, με τη διακοπή αυτή τη φορά να είναι οριστική και τη Φέγενορντ να παίρνει το ματς στα χαρτιά.

Ο Αίαντας περνάει μια από τις πιο δύσκολες περιόδους στην ιστορία του, έχοντας σπάσει κάθε αρνητικό ρεκόρ έως τώρα. Στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές του πρωταθλήματος είχε μαζέψει μόλις πέντε βαθμούς, κάτι που είχε να γίνει από τη σεζόν 1964-1965! Ο προπονητής της ομάδας, ο Μόριν Στάιν, είναι στο επίκεντρο της κριτικής και όλα δείχνουν πως το διαζύγιο είναι ζήτημα χρόνου.

Να υπενθυμίσουμε πως η ΑΕΚ βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με τους Ολλανδούς στο Europa League και η Ένωση θα τους υποδεχθεί στις 5 Οκτωβρίου στην OPAP ARENA.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags