Οι "ερυθρόλεκοι" έχουν πολύ καλή ομάδα για το ελληνικό πρωτάθλημα. Ίσως ...καλύτερη απ΄ ό,τι χρειάζεται για να σηκώσουν την κούπα του πρωταθλητή. Αυτό φαίνεται κάθε Κυριακή στα γήπεδα, αλλά και από τη βαθμολογία, όπου ο Ολυμπιακός έχει διαφορά ασφαλείας από τους διώκτες του.

Με αυτή τη λογική, προφανώς, οι πρωταθλητές δεν σκοπεύουν, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, να κάνουν κάποια μεταγραφή τον Γενάρη. Εκτός, βέβαια, από κάποιες ...διεργασίες που γίνονται περισσότερο ενόψει καλοκαιριού με ποδοσφαιριστές από την ελληνική αφορά.

Ωστόσο, δεν ισχύει το ίδιο και για την Ευρώπη, όπου το επίπεδο είναι πολύ ανώτερο από αυτό της Σούπερ Λίγκας. Φάνηκε αυτό και στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου παρόλο που ο Ολυμπιακός τα έδωσε όλα και έκανε καλές εμφανίσεις δεν κατάφερε, έστω και στις λεπτομέρειες, να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Μήπως, λοιπόν, πρέπει στον Ολυμπιακό να αναθεωρήσουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό τους, μετά την κλήρωση για τους "32" του Γιουρόπα Λιγκ; Μεγάλη ευκαιρία είναι για τους "ερυθρόλευκους" να αφοσιωθούν στην ευρωπαϊκή πορεία, αφού στο πρωτάθλημα δείχνουν να έχουν καθαρίσει από νωρίς. Με 1-2 "γερές" μεταγραφές δεν μπορούν να κάνουν πιο εύκολο το έργο τους κόντρα στη Λεβάντε;

Εντάξει, καλή ισπανική ομάδα η Λεβάντε, αλλά δεν είναι δα και κανένα μεγαθήριο που να φοβίσει τον Ολυμπιακό. Υπάρχουν πιθανότητες, αν ενισχυθεί ο Ολυμπιακός τώρα τον Γενάρη, να κυνηγήσει τη διάκριση στην Ευρώπη και γιατί όχι να πετύχει την υπέρβαση.

Βεβαίως, στους "16" υπάρχει το σημαντικό εμπόδιο της Ατλέτικο Μαδρίτης (ή της Ρούμπιν Καζάν αν γίνει η έκπληξη), όπου τα πράγματα δεν θα είναι καθόλου εύκολα κόντρα στην περυσινή κάτοχο και στην παρέα του Φαλκάο, αλλά αν ο Ολυμπιακός δυναμώσει, όλα είναι πιθανά να συμβούν σε δύο ματς. Έτσι δεν είναι;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Για τους "16" πάω και μετά ...Φαλκάο!