«Έπαιξα στον Ατρόμητο και ξέρω καλά τις συμφωνίες που υπάρχουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Έτσι, τώρα δεν έχω αυταπάτες πως στο δεύτερο παιχνίδι των προκριματικών (2005-06) μας... έστησαν» τονίζει σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «ekstraklasa» ο Μάρτσιν Μπαζίνσκι και αναφέρεται στο ματς του ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό.

Θυμίζουμε ότι στο συγκεκριμένο ματς το «τριφύλλι»  πέρασε στην παράταση κερδίζοντας 4-1, ενώ στο πρώτο ματς στην Κρακοβία είχε χάσει με 3-1!

Στο πρώτο ματς της Κρακοβίας, οι "πράσινοι" είχαν ηττηθεί με 3-1, αν και είχαν προηγηθεί με τον Ολισαντέμπε! Στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ, οι Μόρις και Ολισαντέμπε έκαναν το 2-0 μέσα σε 3 λεπτά (62', 65'). Ο Σομπολέβσκι μείωσε στο 78' και έδινε ξανά το "εισιτήριο" των ομίλων στους Πολωνούς και στο 86` ο Πένσκα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ελληνικής ομάδας.

Ο Άγγλος διαιτητής Μάικ Ράιλι, όμως, ακύρωσε κακώς (όπως θεωρούν οι Πολωνοί) το γκολ και στην επόμενη φάση ο Δημήτρης Παπαδόπουλος έκανε το 3-1 κι έστειλε το ματς στην παράταση.

Με τον Σομπολέβσκι να αποβάλλεται, οι Πολωνοί υποχώρησαν και το γκολ του Κώτσιου έστειλε τον Παναθηναϊκό στους ομίλους...

Δείτε το βίντεο από το επίμαχο ματς...