Αναλυτικά τα όσα τόνισε στο Αθλητικό Metropolis:

Για την παρουσία του στη Λεβερκούζεν: «Μεγάλη πρόκληση η Λεβερκούζεν, θα προσπαθήσω για το καλύτερο. Είναι πολύ καλά εδώ. Οι άνθρωποι με υποδέχτηκαν πάρα πολύ ωραία, έχω κάνει παρέες και είναι και ο Μαλεζάς κοντά μου και με βοηθάει και αυτός. Στηρίζομαι πάνω του με συμβουλεύει σε πολλά πράγματα αφού είναι ένα με έναμιση χρόνο εδώ. Τα πράγματα είναι δύσκολα όπως τα περίμενα. Η πίεση που υπάρχει στην προπόνηση δεν είναι ίδια με αυτή της Ελλάδας. Είναι το άκρως αντίθετο. Στην Ελλάδα είναι χαλαρά, δεν δίνουμε το 100% , θέλουμε να κλέψουμε λίγο, εδώ δεν μπορείς να το κάνεις. Θα είναι η τελευταία σου φορά, δεν θα υπάρξει άλλη. Στην Ελλάδα υπάρχει αυτό το χαλαρό, και φταίμε πρώτα από όλα εμείς οι ποδοσφαιριστές.

Για τον αγώνα της Τετάρτης ανάμεσα στη Σάλκε και τον ΠΑΟΚ: «Γίνεται να μην πάω; Θα πάρω μαζί μου κάποιο κασκόλ ή μπλούζα και θα είμαι στο γήπεδο. Είμαι αισιόδοξος ότι ο ΠΑΟΚ θα κάνει μια αξιοπρεπή εμφάνιση και από εκεί και πέρα θα φανεί τί μπορεί να πετύχει. Η Σάλκε είναι μια μεγάλη ομάδα. Δεν ξεκίνησε καλά με μία ισοπαλία και μία βαριά ήττα από Βόλφσμπουργκ. Θα είναι σίγουρα βελτιωμένη αλλά και αγχωμένη αφού θέλουν να κάνουν μια νίκη μετά τα αρνητικά αποτελέσματα. Δεν ήταν καλή για τον ΠΑΟΚ η ήττα της Σάλκε γιατί θα κάνει τα πάντα για να κερδίσει τώρα».

Για την απουσία του Χούντελααρ: «Αν δεν παίξει ο Χούντελααρ θα παίξει κάποιος άλλος. Μερικές φορές όμως μπορεί να είναι πιο επικίνδυνο αυτό. Όλοι οι ποδοσφαιριστές όταν παίζουν κόντρα σε έναν καλό αντίπαλο είσαι πιο συγκεντρωμένος, και τα δίνεις όλα, αλλιώς υπάρχει ο κίνδυνος να φερθείς υπεροπτικά.

Για τις σχέσεις με τους Κυριάκο Παπαδόπουλο και Βιεϊρίνια: «Έχω μιλήσει με τον Κυριάκο, είναι τραυματίας και κάνει θεραπείες. Προσπαθεί να γυρίσει όσο πιο γρήγορα γίνεται. Ο Βιεϊρίνια είναι μακριά από μένα, έχουμε μιλήσει αλλά δεν μπορούμε να βρεθούμε από κοντά γιατί είναι πολύ μακριά».

Για τις μεταγραφικές κινήσεις του ΠΑΟΚ: «Έχει δυναμώσει πολύ η ομάδα, πήραμε και έναν τρομερό ποδοσφαιριστή όπως ο Στοχ και πλέον μένει να δούμε τί δείξει η ομάδα στο γήπεδο».

Για τον Κίτσιου: «Είναι τρομερός παίκτης δουλεύει κάθε μέρα. Έχει από κοντά του και τον Κατσουράνη που τον βοηθάει και βλέπω μια διαφορά από πέρσι. Φαίνεται ότι είναι ακόμη πιο δυναμικός από πέρσι, που ούτως ή άλλως ήταν καθώς ήταν το στοιχείο που τον διέκρινε και από πιο παλιά.