Για το πώς περιμένουν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Θα υποδεχτούμε τον πιο αγαπημένος μας προπονητή , τον καλύτερο της εκατονταετίας, οι οπαδοί θα το χαρούν ιδιαίτερα και θα υπάρχει τρομερή ατμόσφαιρα. Γνωρίζουμε ότι οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ είναι παθιασμένοι με την ομάδα τους και κάνουν πολύ φασαρία μέσα στο γήπεδο. Το ίδιο θα κάνουνε και οι οπαδοί της Σάλκε και θα γίνει ένα πολύ ωραίο και πολύ ζωντανό παιχνίδι. Θα έχει πάνω από 50.000 κόσμο».
Για το πόσο κόσμο του ΠΑΟΚ περιμένουν να έχει στο γήπεδο: «Θα υπάρξουν κάποιοι παραπάνω από 2000, δεν πιστεύω ότι θα έρθουν άλλοι από την Ελλάδα, αλλά ακόμα τα εισιτήρια δεν έχουν εξαντληθεί, θα υπάρξουν σίγουρα και άλλοι Έλληνες από δω που θα αγοράσουν εισιτήριο για να δουν την Ελληνική ομάδα».
Για την επιστροφή του Στέφενς: «Θα είναι μεγάλη χαρά για όλους μας, είναι φοβερή προσωπικότητα, υποδεχόμαστε ένα δικό μας άτομο, είναι μεγάλη μας χαρά».
Για το αν τους ανησυχεί που ξέρει καλά την Σάλκε: «Φυσικά ξέρει τους παίκτες και πολύ καλά αλλά το παιχνίδι θα κριθεί στο γήπεδο από τους παίκτες».
Για τον αν προτιμούσαν Μέταλιστ ή ΠΑΟΚ: «Γνωρίζαμε ότι η Μέταλιστ είναι πολύ επικίνδυνη ομάδα , είδαμε τα παιχνίδια, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι επικίνδυνος ο ΠΑΟΚ. Εμείς θα κάνουμε το παιχνίδι μας και δεν θα υποτιμήσουμε σε καμία περίπτωση τον ΠΑΟΚ».
Για το αν τους πέρασε από το μυαλό να παίξουν με την Μέταλιστ τελικά μετά τις τελευταίες εξελίξεις : «Από την Παρασκευή που δεν έγινε αποδεκτή η αντίρρηση της Μέταλιστ στην δικαστική απόφαση, για μας ήταν ξεκάθαρο ότι θα παίξουμε με τον ΠΑΟΚ και προετοιμαστήκαμε για τον ΠΑΟΚ. Υπήρχε ένα ενδεχόμενο αλλά δεν μας απασχόλησε ποτέ.