Ο ΠΑΟΚ έδειξε χαρακτήρα: Μετά από ένα κακό και κοπλεξαρισμένο πρώτο ημίχρονο, γύρισε από την ανάπαυλα και παρά το εις βάρος του σκορ, διόρθωσε τα λάθη του, έπαιξε έξυπνα, συγκεντρωμένα και παθιασμένα, μένοντας για άλλη μια φορά, σε ακόμη μια σπουδαία έδρα στην Ευρώπη, αήττητος.

Ο ΠΑΟΚ έδειξε ποιότητα: Ο Τζιόλης έβαλε το μυαλό, ο Λαζάρ τα πνευμόνια, ο Κάτσε ήρθε να προσφέρει φρεσκάδα και ένταση ώστε να ανταπεξέλθουν τα χαφ εν τέλει σε μια πολύ δύσκολη δοκιμασία. Ο Χακόμπο ήταν αυτός που μπορεί και ξέρουμε όλοι. Ο Κατσουράνης δείχνει τα χρόνια του μόνο στην εμπειρία και τα κρύβει με τα τρεξίματά του. Ο Βιτόρ είναι πολύ καλύτερος από ότι νομίσαμε οι περισσότεροι στην αρχή. Ο Λούκας έχει μεγάλη κλάση και θα την ξεδιπλώνει όλο και περισσότερο. Αλλά ο Στοχ είναι το πετράδι στο στέμμα του φετινού ΠΑΟΚ. Ευτυχώς, υπάρχει ρήτρα.

Ο ΠΑΟΚ έδειξε βάθος: Στην εντεκάδα του ήταν κάποιος που στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος βρισκόταν εκτός αποστολής (Λώρενς) και το παζλ συμπλήρωσε ένας που μόλις πρωτοβρήκε σαν αλλαγή χρόνο συμμετοχής (Κάτσε) φέτος, αν και πέρσι ήταν θεμέλιος λίθος της εντεκάδας. Για να μην υπενθυμίσω πως από τον πάγκο ήρθε ο περσινός του πρώτος σκόρερ, ούτε να απαριθμήσω πόσοι ποιοτικοί ποδοσφαιριστές του βρίσκονταν στη Θεσσαλονικη. (Ιβάν, φέρε κι ένα δεκάρι...)

Ο ΠΑΟΚ έχει την τύχη στα χέρια του: Του αρκεί κάθε νίκη, όπως και η ισοπαλία χωρίς γκολ για να κάνει πραγματικότητα το αδιανόητο. Να ζήσει από φέτος κιόλας, αυτό που ο κόσμος του λαχταρά εδώ και τριάντα χρόνια. Η δική του και μόνο επάρκεια πλέον θα κρίνει τα πάντα.

Είναι πιθανόν όταν γυρνάμε στο άμεσο μέλλον και αναζητούμε την απαρχή ωραίων και μεγάλων πραγμάτων, να επιστρέφουμε σε αυτήν τη βραδιά στο Γκεζελκίρχεν...

Πηγή: fatgames.gr