Την πίστη – η οποία τόσο του έλειπε - στις δυνατότητες του. Κυρίως δε, αποκατέστησε την εμπιστοσύνη των φίλων του!

Την καρδιά της ομάδας τους ήθελαν, να ακούσουν στην άδεια κι έρημη Τούμπα οι φίλοι του «δικέφαλου». Αυτήν άκουσαν. Μίλησε. Κραύγασε. Η απύθμενη δύναμη της ανέβασε δις τον ΠΑΟΚ από τα έγκατα της γης στις παρυφές του Ολύμπου αλλά ... Δεν έφθανε η κραυγή της καρδιάς του ΠΑΟΚ για την αλλαγή αστερισμού!. Χρειαζόταν κι η τέχνη του κι η τύχη του. Δεν τις είχε στον κρισιμότατο αγώνα της ιστορίας του!

Με 5 σοβαρές ευκαιρίες στο ενεργητικό του ο ΠΑΟΚ πέτυχε 2 γκολ. Με 3 σοβαρές ευκαιρίες η Σάλκε πέτυχε 3 γκολ. Αυτή η διαφορά ουσιαστικά - κατά την ταπεινή μας άποψη - έκλινε τη ζυγαριά της νίκης προς την πλευρά των φιλοξενούμενων. Με λίγα λόγια; Η πρόκριση χάθηκε στην επίθεση.

Οι γηπεδούχοι πάντως, πλήρωσαν και δύο σοβαρότατα λάθη τους στην άμυνα ... Εξαιρέσεις του κανόνα της καλής ανασταλτικής λειτουργία τους και της πολύ καλής αλληλοκάλυψης. Στο 0 -1 μήτε φορ, μήτε χαφ ακολούθησαν τον μπακ της Σάλκε. Ο Ουτσίντε βγήκε στην πλάτη της άμυνας του ΠΑΟΚ. Έκανε τη σέντρα και σκόραρε ο Σαλάι. Στο 1-2 ο Ντρέξτλερ βγήκε στην πλάτη μίας άμυνας – σε ευθεία - πέντε αντιπάλων του. Και σκόραρε. Για το 2-3 με τη λήξη πάλι, του Σαλάι δεν το συζητούμε επειδή ... Τέτοια ώρα, τέτοια λόγια!

Με λίγα λόγια; Η πτήση για τον ουρανό με τα αστέρια του Τσάμπιονς Λιγκ χάθηκε. Άνοιξε βέβαια, πεδίον δόξης λαμπρόν … Για την πτήση στο Γιουρόπα Λιγκ.

Ο ΠΑΟΚ έχασε την πρόκριση από την ανώτερη ποιοτικά Σάλκε (κάπου 60.000.000 ευρώ είναι η διαφορά των προϋπολογισμών τους) στις λεπτομέρειες. Στάθηκε όρθιος στην «Βέλτινς Αρένα». Γύρισε δύο φορές το σκορ στην Τούμπα. Οι ελλείψεις όμως, σε κόσμο της κερκίδας αλλά και του πάγκου του στάθηκαν χάλασαν τα σχέδια του. Νέτσιντ κι Ολίσε μπήκαν για να φρεσκάρουν την επίθεση του ΠΑΟΚ. Θα ήταν καλύτερα εάν καθόταν στον πάγκο! Για να αντιληφθείτε περί ποιού θέματος γίνεται λόγος...

Οι εικόνες του ΠΑΟΚ μετά το 46ο λεπτό κόντρα στη Σάλκε - εντός κι εκτός έδρας - δείγματα γραφής της νέας ομάδας η οποία κτίζεται από τον Χούουμπ Στέφενς...

Πηγή: pamesports.gr