Αρχικά είπε:
«Είναι μία γλυκόπικρη γεύση. Είναι το κάτι άλλο όταν παίζεις για το Τσάμπιονς Λιγκ. Αν κοιτάξουμε προς τα πίσω έγιναν κάποια λάθη αλλά πρέπει να βλέπουμε το μέλλον. Έτσι όπως είναι η ομάδα μπορεί να σταθεί αξιόλογα στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ».

Αν ανταποκρίθηκε ο ΠΑΟΚ στις απαιτήσεις:
«Δεν έδινα πάνω από 50% πιθανότητες στον ΠΑΟΚ. Με φόβιζε αν μπορέσει η ομάδα να ανταποκριθεί σε ένα τόσο κρίσιμο αγώνα. Κατά την γνώμη μου τελικά το σήκωσε το βάρος. Έγιναν μερικά λαθάκια μικρές λεπτομέρειες που δυστυχώς καθορίζουν το αποτέλεσμα. Ικανοποιημένος δεν μπορώ να είμαι αλλά η ομάδα στάθηκε στο ύψος της. Παρουσίασε ένα πρόσωπο Τσάμπιονς Λιγκ παρά τα όσα λάθη έγιναν»

Για την διαφορά εμπειρίας:
«Έχουν διαφορικές παραστάσεις οι δύο ομάδες. Όταν παίζεις κάθε εβδομάδα με την Μπάγερν Μονάχου έχεις άλλες εμπειρίες σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ που ορισμένοι παίκτες δεν έχουν παραστάσεις ούτε από μεγάλο ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος. Όλα αυτά είναι προστιθέμενα στις εμπειρίες. Είδαμε τον Κατσουράνη στα διάφορα σημεία όπου φάνηκε η κλάση του. Γι’ αυτό μιλάμε για εμπειρίες»

Σε τι επίπεδο είναι ο ΠΑΟΚ στα οργανωτικά:
«Η ομάδα οργανωτικά πήγε πάρα πολύ καλά. Σε κάποια πράγματα είμαστε καλά. Μην μιζεριάζουμε. Στο θέμα το οργανωτικό και το νομικό είμαστε πάρα πολύ καλά. Λίγο ακόμη να βοηθούσε το αγωνιστικό. Όχι ότι δεν χρήζουν βελτίωσης αλλά σε κάποια πράγματα είμαστε καλά»

Για το ματς με τον Άγιαξ όταν είχε αποκλειστεί ο ΠΑΟΚ:
«Το κλικ τότε ήταν η κλάση του Σουάρεζ. Ο Σουάρεζ κοστίσει όσο μπάτζετ θα κάνει ο ΠΑΟΚ σε τριάντα χρόνια. Χθες ήταν ο Ντράξτλερ που έκανε την διαφορά. Κάνει περισσότερο από όσο κάνει το μπατζετ του ΠΑΟΚ»

Τι μπορεί να κάνει ο ΠΑΟΚ για να κοντράρει τις μεγάλες ομάδες:
«Υπάρχει ένας καλός προπονητής. Από εκεί και πέρα θα στηριχθούν κάποιοι παίκτες και η δουλειά του προπονητή θα φέρει τα αποτελέσματα. Όπως μας έλεγαν και στην Γερμανία όσο είναι το μπάτζετ του ΠΑΟΚ είναι ο τζίρος από την μπύρα που πουλάει η Σάλκε. Είναι αδύνατον να αντιπαρατεθεί σε λεφτά παρά μόνο σε δουλειά. Στον ΠΑΟΚ γίνονται σωστά βήματα. Να τιναχτείς να γίνει εκτόξευση δεν γίνεται. Θέλει βήμα-βήμα»

Για να πει στην συνέχεια:
«Θα το κάνει και το βήμα των 16 ο ΠΑΟΚ όπως και το βήμα του Τσάμπιονς Λιγκ. Να έχουμε υπομονή τα στοιχεία δείχνουν ότι πάμε καλά. Θέλει υπομονή και από τον κόσμο. Περιττό να πω ότι αν η Τούμπα είχε φίλαθλους θα ήταν όλα εντελώς διαφορετικά. Είναι ευνόητο ότι θα ήταν διαφορετικός αγώνας και ειδικότερα το τελευταίο τριαντάλεπτο. Θα έγερνε το γήπεδο όπως και με τον Άγιαξ»

Για τον κόσμο και τα επεισόδια:
«Αν κάποιος πάει να κάνει κάποια επεισόδια θα βρει άτομα μπροστά του που στερήθηκαν την χαρά του Τσάμπιονς Λιγκ και δεν θα περάσει καλά. Να κοιτάξουμε να μην το ζήσουμε ξανά»