Για τον καλό όμως Ολυμπιακό.Πως να σας το πω,για το συνεπή Ολυμπιακό του Βαλβέρδε. Ναι, για τον Ολυμπιακό του Βάσκου θα μπορούσα να μιλήσω έτσι.

Τώρα, παρότι η κληρωτίδα του Μονακό φάνηκε (σε σχέση με τις αναλογίες της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής πραγματικότητας) γενναιόδωρη απέναντι στους πρωταθλητές Ελλάδας νομίζω ότι δε μπορεί κανείς να προχωρήσει σε... "ευοίωνη πρόβλεψη". Ο Ολυμπιακός δεν είναι στα καλά του και αν η εικόνα που χει παρουσιάσει μέχρι τώρα είναι εκείνη που θα παρουσιάσει την πρώτη αγωνιστική, πολύ δύσκολα θα περάσει ακόμη και στο Γιουρόπα!

Θυμίζω ότι ο Ολυμπιακός απέφυγε και τους Άγγλους και τους Ισπανούς και τους Ιταλούς (πιθανούς) αντιπάλους του! Ενας πολύ καλός οιωνός θα μπορούσε και να είναι το γεγονός ότι και οι τρεις αντίπαλοί του έχουν ξεκινήσει άσχημα τη σαιζόν τους και λογικά οι ερυθρόλευκοι δε θα τους συναντήσουν σε φουλ φόρμα. Τι να το κάνεις όμως όταν κι εσύ είσαι σε αντίστοιχα κακή κατάσταση;

Τα δύο κριτήρια για την παρουσία του Ολυμπιακού όσον αφορά την παρουσία του στον τρίτο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ θα είναι η ταχύτητα του συνόλου και η αμυντική συμπεριφορά όλης της ομάδας. Δυστυχώς μέχρι τώρα και στα δύο ο Μίτσελ δεν έχει κάνει καθόλου μα καθόλου καλή δουλειά. Θα προλάβει ν αναμορφώσει την ομαδα;;; Μου φαίνεται από πολύ δύσκολο ως ανέφικτο. Μακάρι να κάνω λάθος βέβαια αλλά δεν το βλέπω. Και τελικά θαρρώ ότι αυτή η ΧΡΥΣΗ ευκαιρία πρόκρισης (με βάση το αποτέλεσμα της κλήρωσης) θα πάει χαμένη.

Τέλος πάντων μακάρι να δουλέψει ο Ισπανός μέχρι την Ευρωπαική πρεμιέρα αλλά...... Πρώτη στον όμιλο θεωρώ ότι θα βγει η Παρί,όχι βέβαια με περίπατο αλλά πάντως χωρίς αμφισβήτηση και μετά βλέπουμε με την Μπενφίκα να χει προβάδισμα.

ΥΓ: Το πρόγραμμα δεν ειναι το καλύτερο με την πρεμιέρα στο Καραισκάκη απέναντι στην Παρί και τα δύο συνεχόμενα εκτός σε Βρυξέλλες και Λισαβόνα αλλά ας φτιάξει ο Μίτσελ την ομάδα και βλέπουμε...

Πηγή: pamesports.gr