Ήταν ασφαλώς μια κλήρωση, που δεν απαγορεύει κατ αρχήν την ελπίδα. Όταν δεν έχεις ομάδα από την Αγγλία, την Ισπανία ή την Γερμανία, δηλαδή τις χώρες που ξέρουν πως να πάρουν προκρίσεις σε αυτό το επίπεδο, ασφαλώς και χαμογελάς. Και το πρόγραμμα όμως του κάθισε καλά. Διότι ξεκινά με την κατά τεκμήριο καλύτερη ομάδα (την Παρί) στο Καραισκάκης.

Σε μια εποχή, που δεν έχει και αυτή φτάσει σε φουλ φόρμα και πάντα μια πρεμιέρα τέτοια, ξεκινά κατά βάση από το Χ. Δεν θα τον χαλάσει καθόλου τον Ολυμπιακό. Και είναι στα πόδια του μετά να "καθαρίσει" την Αντερλεχτ και να το παίξει στα ίσια με την εξαιρετική Μπενφίκα την 3η και 4η αγωνιστική. Ένας κανονικός Ολυμπιακός δηλαδή έχει καβάντζα (μέσα στα όποια πλαίσια λογικής διαθέτει το ποδόσφαιρο) την συνέχεια στο Γιουρόπα και μετά βλέπει και πιο πάνω.

Βέβαιο είναι πάντως το θέαμα και η μπάλλα, που πρέπει να δούμε. Μιλάμε για 4 ομάδες που ποντάρουν στο γκολ. Έχουν τα αστέρια τους από την μέση και μπροστά. Και λιγότερο στην άμυνα (αν και θα αποδειχθεί τελικά καθοριστική αυτή για τις θέσεις). Και μόνο για αυτό αξίζει κανείς να βρεθεί στην κερκίδα διότι δεν θα πλήξει.

Και ίσως συμφέρει τελικά τον Ολυμπιακό,που μοιάζει να αποκτά φιλοσοφία run n gun με τον Μίτσελ. Χώρους στην αντίπαλη άμυνα θα βρει και οι παίκτες που πήρε υπηρετούν καλύτερα αυτό τον τρόπο παιχνιδιού. 

Πηγή: pamesports.gr