Ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης ήταν έξαλλος με τη διαιτησία του Γερμανού Σταρκ, ενώ εξοργίστηκε ιδιαίτερα με την αποβολή του Πέπε και ασφαλώς και με την δική του… Συγκεκριμένα, ο «special one» δήλωσε:

«Εάν πω πως αισθάνομαι τώρα για την UEFA, η καριέρα μου θα τελειώσει… Απλώς αναρωτιέμαι γιατί συνέβησαν όλα αυτά. Ο επαναληπτικός, πλέον, είναι αδύνατη αποστολή. Η Μπαρτσελόνα πέρασε στον τελικό. Το ερώτημα όμως είναι το γιατί μια ομάδα τόσο φανταστική όπως η Μπαρτσελόνα χρειάζεται τη βοήθεια της διαιτησίας; Γιατί δεν μπόρεσε να πάει σε τελικό η Τσέλσι; Γιατί η Ιντερ σώθηκε από θαύμα; Δεν ξέρω αν φταίει η δύναμη του Βιγιάρ (σ.σ. προέδρου της ισπανικής ομοσπονδίας) στην UEFA ή η UNICEF. Δεν το καταλαβαίνω».

Αυτό που ενόχλησε περισσότερο τους Καταλανούς είναι ότι ο Μουρίνιο άφησε αιχμές περί επηρεασμού των διαιτητών από τον πρόεδρο της ισπανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου. Μέσα στις επόμενες ώρες, η διοίκηση των «μπλαουγκράνα» θα έχει συνάντηση με τα νομικά μέλη του συλλόγου, ώστε να αποφασίσουν αν θα καταγγείλουν τελικά τον Μουρίνιο στην πειθαρχική επιτροπή της UEFA.