Παρί Σεν Ζερμέν: Οι Παριαζιάνοι γνώρισαν ακόμα έναν αναπάντεχο αποκλεισμό, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να τους αφήνει εκτός Champions League με επική ανατροπή.

Η νέα αποτυχία της Παρί, η οποία έχει ξοδέψει δισεκατομμύρια όμως δεν μπορεί να κάνει το βήμα παραπάνω στο Champions League, αποτέλεσε τη... σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρια για τους οπαδούς της ομάδας.

Οι Ultras της Παρί τα... έχωσαν στα ακριβοπληρωμένα αστέρια της ομάδας εκδίδοντας οργισμένη ανακοίνωση, με την οποία τους κατηγόρησαν πως είναι μισθοφόροι και τους ζήτησαν να "αγοράσουν αρχ@@@α", όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά!

«Δύο χρόνια μετά τον χειρότερο εξευτελισμό γίναμε ξανά ο περίγελος της Ευρώπης. Το φταίξιμο είναι ξανά των παικτών, που δεν μπορούν να σηκώσουν το βάρος των προσδοκιών. Των παικτών που παίζουν για να υπερασπίζονται την τιμή μας! Δεν θα ανεχθούμε άλλο να λερώνετε τα χρώματά μας και την τιμή της πόλης μας. Περιμένουμε περισσότερο σεβασμό, περισσότερο πάθος, περισσότερο επαγγελματισμό και περισσότερη φιλοδοξία. Μία χούφτα μισθοφόρων που ενδιαφέρεται περισσότερο για τα χρήματα παρά για το σήμα μας. Αγοράστε αρχ... ή φύγετε!», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.