Οι θλάσεις έχουν αρχίσει να «κτυπάνε» από την προετοιμασία κιόλας, πριν λίγες μέρες βγήκε οφ ο Μανιάτης, ενώ τώρα φαίνεται να κλατάρουν και ο Ιμπαγάσα με τον Γέστε. Κι όλα αυτά λίγα 24ωρα πριν το πολύ δύσκολο παιχνίδι με την Άρσεναλ.

Ο Ιμπαγάσα, λοιπόν, πάνω που πήγε να παίξει μερικά λεπτά σε ένα, δυο ματς, ξαναπονάει. Κι ενώ η προετοιμασία εξελίχθηκε τελείως στραβά γι’ αυτόν. Με τόσους μικροτραυματισμούς, όμως, που τον αφήνουν κάθε φορά πίσω, είναι αμφίβολο πότε θα μπορέσει να φορμαριστεί. Ούτως ή άλλως ο Ιμπαγάσα που έχουμε δει ως τώρα, δεν έχει καμία σχέση με τον παίκτη που παρακολουθούσαμε πέρυσι και ήταν το πρώτο βιολί στον Ολυμπιακό.

Από την άλλη πλευρά, έχουμε χάσει την μπάλα με τον Γέστε. Πιο πολλές φορές προπονείται ή δεν προπονείται; Πιο πολλές φορές είναι στην αποστολή ή δεν είναι; Όλο πονάει, όλο τραυματίζεται κι όσες φορές έχει αγωνιστεί μέχρι τώρα αντέχει, δεν αντέχει για 20-25 λεπτά.

Υποτίθεται ότι ο Ολυμπιακός είχε ένα ολόκληρο καλοκαίρι για να προετοιμαστεί με την ησυχία του. Για να μπορέσει να φτιάξει φυσική κατάσταση και αυτοματισμούς.

Μέχρι τώρα, όμως, τι απ’ όλα αυτά έχουμε δει στα τρία πρώτα του παιχνίδια; Με την ψυχή στο στόμα κερδίζει στην Ελλάδα, ενώ στην Ευρώπη έκανε ποδαρικό με το αριστερό. Γι’ αυτό και υπάρχουν κάποιοι στο λιμάνι που ήδη έχουν αρχίσει να τους ζώνουν τα φίδια με όσα βλέπουνε. Κι ελπίζουν ότι σιγά – σιγά η ομάδα θα μπορέσει να βρεί τα πατήματά της και να λύσει τα προβλήματά της.