Ο Αντώνης Νικοπολίδης ήταν -και όχι άδικα- το πρόσωπο του αγώνα με την Άρσεναλ στο Λονδίνο πριν από δύο χρόνια, έχοντας κατεβάσει «ρολά» για 76 λεπτά και κρατώντας το «μηδέν» στην άμυνα.

Δυστυχώς, όμως ο Ολυμπιακός δεν είχε καταφέρει να φύγει τότε με θετικό αποτέλεσμά. O πρώην πορτιέρο των Πειραιωτών σχολιάζει μεταξύ άλλων, μιλώντας στο katimagiko.gr τις πιθανότητες του συλλόγου στο αυριανό ματς, τον όμιλο, τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία της Άρσεναλ, την ατμόσφαιρα στο «Εμιρέιτς», αλλά και τι πρέπει να περιμένουμε από τoν φετινό Ολυμπιακό:

Αντώνη, πριν από δύο χρόνια τέτοια εποχή είχες αγωνιστεί ως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού στο «Εμιρέιτς» με αντίπαλο την Άρσεναλ. Τι κοινό έχει εκείνο το παιχνίδι με το τωρινό;
«Νομίζω πως τα δύο ματς δεν έχουν και πολλά κοινά στοιχεία. Από εκείνες τις ομάδες του Ολυμπιακού και της Άρσεναλ απουσιάζουν πάρα πολλοί ποδοσφαιριστές, με αποτέλεσμα να είναι δύο διαφορετικά σύνολα. Τα κοινά τους στοιχεία είναι πάντως ότι πρόκειται για δύο καλές ομάδες, σε ένα ματς υψηλού επιπέδου, όπως είναι αυτά του Τσάμπιονς Λιγκ».

Η γνώμη σου για το παιχνίδι; Πιστεύεις ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει αποτέλεσμα στο Λονδίνο;
«Και βέβαια μπορεί ο Ολυμπιακός. Για να γίνει όμως αυτό πρέπει όλοι να έχουν εξαιρετική απόδοση και τύχη. Η τύχη είναι κάτι που χρειάζεται σε αυτά τα ματς και επίσης πρέπει να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που θα του παρουσιαστούν. Αν συμβούν όλα αυτά, τότε μπορεί να φύγει με βαθμό ή βαθμούς».

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο katimagiko.gr.