Και αναφερόμαστε σε παίκτες όπως ο Αμπντούν και ο Χαβίτο που είναι ξεκάθαρα ποδοσφαιριστές β' διαλογής, αν αναλογιστεί κανείς ότι σε αυτή τη θέση έπαιξε τα προηγούμενα χρόνια ένας Γκαλέτι.

Ο πρώτος έχει δείξει ότι προσπαθεί, τρέχει, μοχθεί, το παλεύει, αλλά δεν μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά. Δεν μπορεί να κάνει το κάτι παραπάνω και, φυσικά, να πάρει την ομάδα πάνω του όταν η μπάλα καίει. Δεν είναι ηγέτης ο Αλγερινός.

Όσο για τον Χαβίτο, τι να πει κανείς; Μέχρι και ο Βαλβέρδε το έχει μετανιώσει για τη μεταγραφή που εισηγήθηκε από πέρυσι.

Και σκεφτείτε ότι βασικός δεξιός χαφ στην προετοιμασία ήταν ο Γκρίμπιτς! Ο οποίος παρόλο που έδειξε κάποια καλά στοιχεία, αποκλείστηκε από τη λίστα του Τσάμπιονς Λιγκ και ο Βαλβέρδε δε δείχνει να τον υπολογίζει ούτε για 18άδα...

Ο Ολυμπιακός θα πρέπει τον Γενάρη, ειδικά αν κυνηγάει ακόμη την έξοδο στην Ευρώπη, να πάρει ένα γερό όνομα για τα δεξιά της επίθεσης. Ή έστω για τα αριστέρα, προκειμένου ο Μιραλάς να έχει τη δυνατότητα να μετατοπιστεί στο απέναντι άκρο.

Εξάλλου, λεφτά υπάρχουν. Τόσο από την αποχώρηση του Ριέρα, όσο και από το γεγονός ότι φέτος δεν δαπανήθηκαν χρήματα για μεταγραφές.