Ο παλαίμαχος άσος έκανε δηλώσεις στην "Εξέδρα", με αφορμή την αποψινή αναμέτρηση στο "Εμιρέιτς" και σχολίασε μεταξύ άλλων:

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να προσέξει ο ΟΣΦΠ αν θέλει να έχει ελπίδες για ένα καλό αποτέλεσμα;

«Νομίζω ότι το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να προσέξει είναι να μην αφήσει την Αρσεναλ να επιβάλει τον ρυθμό της, που μερικές φορές είναι διαβολικός και φέρνει τις ομάδες σε δύσκολη θέση. Με ένα καλό σύστημα, καθαρό μυαλό και ηρεμία, μπορεί να γίνει αυτό.

Νομίζω ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να σταθεί όρθιος σε αυτό το ματς και να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα, αρκεί να αποφύγουν κάποιοι παίκτες τα λάθη. Επίσης, νομίζω πως σημαντικό θα είναι το διάστημα στο ξεκίνημα των δύο ημιχρόνων. Δεν πρέπει να δεχτείς γκολ σε αυτά τα λεπτά γιατί σε επηρεάζει ψυχολογικά».

Είναι μεγάλες οι διαφορές του ΟΣΦΠ με την Αρσεναλ;

«Τι να λέμε τώρα… Η Αρσεναλ είναι μια μεγάλη ομάδα και σε άλλο επίπεδο. Παίζει σε ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και αυτό τις δίνει περισσότερους πόντους, αλλά και την ευκαιρία να έχει καλύτερο ρυθμό.

Αντίθετα ο Ολυμπιακός δεν είναι ακόμη αυτός που περιμένουμε. Είναι μεγάλο μειονέκτημα για όλες τις ομάδες που παίζουν στην Ευρώπη να μην έχουν πολλά ματς στα πόδια τους».

Πως θα πρέπει ν α παίξει ο Ολυμπιακός για να μπορέσει να διεκδικήσει ένα καλό αποτέλεσμα;

«Υπάρχει ένας προπονητής που ξέρει καλύτερα τι πρέπει να κάνει, ξέρει την ομάδα και τις απαιτήσεις ενός τέτοιου αγώνα. Τέτοια ματς κρίνονται και από τις λεπτομέρειες. Φυσικά χρειάζεσαι και τύχη για να πάρεις ένα θετικό αποτέλεσμα από μια ομάδα όπως η Αρσεναλ».