Μάντσεστερ Σίτι - Ολυμπιακός: Μια τεράστια έκπληξη επιφύλασσε ο Πέδρο Μαρτίνς στην ανακοίνωση της αποστολής για το Μάντσεστερ εν όψει του αγώνα για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. 

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού αποφάσισε να αφήσει εκτός τον Κώστα Φορτούνη, παρότι δεν έχει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, όπως και τον Μπα, ο οποίος όμως βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό πριν μερικές ημέρες. Ο Μαρτίνς δεν έμεινε ικανοποιημένος με την απόδοση του Τρικαλινού άσου στο ματς με τον Απόλλωνα και αυτό το "κόψιμο" ίσως είναι και ένα μήνυμα εν όψει της συνέχειας.

Αντιθέτως, στην αποστολή επιστρέφει ο Μαντί Καμαρά μετά τη περιπέτεια που πέρασε με την COVID-19, αλλά και οι Σουντανί, Εμβιλά, Μπουχαλάκης (οι δύο τελευταίοι αποχώρησαν με μικροπροβλήματα από το ματς με Απόλλωνα και ήταν αμφίβολοι).

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με τη Σίτι:

Σα, Τζολάκης, Καραργύρης, Ντρέγκερ, Ραφίνια, Σεμέδο, Σισέ, Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Βινάγκρε, Σουρλής, Ανδρούτσος, Εμβιλά, Πέπε, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Βαλμπουενά, Μασούρας, Μπρούμα, Σουντανί, Ραντζέλοβιτς, Χασάν, Ελ Αραμπί.