Κακά τα ψέματα, δεν χρειάζεται να έχεις καμία πληροφορία εκ των έσω για να αντιληφθείς πως άλλες θα είναι οι κινήσεις του συλλόγου μετά τις γιορτές εάν η ομάδα προχωρήσει στο Champions League (αφού άλλα λεφτά θα μπουν στα ταμεία), άλλες θα είναι οι κινήσεις εάν η ομάδα συνεχίσει στο Γιουρόπα Λιγκ (αφού θα μπουν λιγότερα λεφτά στο ταμείο) κι άλλες θα είναι οι κινήσεις αν χτύπα ξύλο αποκλειστεί από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο Ολυμπιακός έχει κι εσωτερικές λύσεις να «παίξει», όπως τους δανεικούς Ντιόγο, Μήτρογλου, Τάτο και Σουμπίνιο. Δηλαδή, δύο Βραζιλιάνους και δύο Έλληνες.

Τέλος πάντων, αυτή η επισήμανση γίνεται παρεμπιπτόντως, αφού το θέμα είναι να περάσει η ομάδα μετά το σημερινό παιχνίδι. Γιατί η βραδιά θα είναι μεγάλη κι αυτό ο κόσμος πρέπει να το καταλάβει. Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι.

Όμως, για τον Ολυμπιακό το κίνητρο είναι μεγάλο. Κακά τα ψέματα, ποιος Ολυμπιακός δεν σκέφτεται ότι αν η ομάδα περάσει, μπορεί με μία κλήρωση όπως με τον ΑΠΟΕΛ, την Λεβερκούζεν, την Μπενφίκα, να φτάσει στους 8 του Champions League;…

Όνειρα, μπορεί να πει κάποιος. Μα όπως και στη ζωή κάνουμε όνειρα, έτσι και στο ποδόσφαιρο κάνουμε όνειρα. Και πρέπει να κάνουμε όνειρα.

Το κομβικό σημείο είναι να του κάτσει απόψε η πρόκριση του Ολυμπιακού…

Πηγή: sport-fm.gr