Το Champions League στο... κόκκινο και το ματς στο Ζάγκρεμπ έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις. Θεωρίες συνωμοσίας, υποψίες, αλλά και... επιταγές εκατομμυρίων ευρώ! Τα σενάρια έχουν πυκνώσει τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, ενώ υπάρχει και... επιταγή ερωτηματικό που δημιουργεί ακόμα περισσότερες υποψίες, αν και τίποτα δεν υιοθετείται και απλά μένουν σε φάση... φημών!

Τα... σημεία που στέκονται οι Ολλανδοί

1) Η χαλαρότητα του β' μέρους
«Οι παίκτες της Ντιναμό δεν μπήκαν ποτέ στο... β' μέρος. Χαλαροί, χωρίς πάθος για αγώνα Champions League και ομάδα που δεν έχει βαθμό. Οι Κροάτες δεν έπεφταν δυνατά στις φάσεις, ο γκολκίπερ, Κελάβα δεν τα έδινε όλα και οι αμυντικοί δεν μάρκαραν σωστά».

2) Γκολ με τη... σέντρα
«Η Λύων σκόραρε δυο φορές μέσα σε ένα λεπτό! Οι Κροάτες έκαναν σέντρα και οι Γάλλοι έκλεβαν εύκολα, έβγαιναν χωρίς πρόβλημα στην επίθεση και σκόραραν. Ήταν τόσο εύκολο να φτάσουν στην αντίπαλη περιοχή και οι Ολλανδοί αναρωτιούνται γιατί δεν μπορούσε να τους κόψει...»

3) Τα χαμόγελα της συντριβής
«Με έξι και επτά γκολ στην πλάτη, χωρίς βαθμό στον όμιλο, αλλά δεύτερη διαδοχική συντριβή και όμως δεν έβλεπες θλιμμένα πρόσωπα. Οι παίκτες της Ντιναμό δεν ήταν στεναχωρημένοι για την κακή εμφάνισή τους και τα απανωτά γκολ που δέχονταν»

4) Του έκλεισε το μάτι..
Ο αμυντικός της Ντιναμό, Βίντα, ο οποίος λίγες νωρίτερα φέρεται να πόνταρε σε ποδοσφαιρικά ματς, έκλεισε το μάτι στον Γκομίς, την ώρα που φορ της Λυών έπαιρνε τη μπάλα από τα δίχτυα της Ντιναμό!

5) Επιταγή (;) βόμβα και δωροδοκία!
Η ιστοσελίδα «Index» παρουσιάζει μια επιταγή από τράπεζα της Λυών που δείχνει πως στις 3 του μήνα υπάρχει κατάθεση 2.1 εκατ. δολλάρια για τη Ντιναμό! Στο κείμενο λέγεται πως είναι δύσκολο να φτιάξει κάποιος στο διαδίκτυο κάτι τέτοιο, ενώ είναι δύσκολο να δόθηκε τώρα η δόση για τον Λόβρεν. Η επιταγή αυτή, αλλά και τα σχόλια περί... δωροδοκίας του Μάμιτς έχουν κάνει την παρουσία τους σε πολλά φόρουμ, ωστόσο τίποτα δεν είναι αποδείξιμο και φυσικά τίποτα δεν
υιοθετείται, ενώ η Ντιναμό αναμένεται να προχωρήσει σε μηνύσεις!

Πηγή: gazzetta.gr