Facebook Pixel Champions League: Με γκολάρα και ασίστ Ικάρντι "βλέπει" τα αστέρια η Γαλατά - Ανοιχτοί "λογαριασμοί" για Μακάμπι-Γιουνγκ Μπόις (Vids)
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-24 00:33:00

Με γκολάρα και ασίστ Ικάρντι "βλέπει" τα αστέρια η Γαλατά - Ανοιχτοί "λογαριασμοί" για Μακάμπι-Γιουνγκ Μπόις (Vids)

Sportdog Team
Με γκολάρα και ασίστ Ικάρντι "βλέπει" τα αστέρια η Γαλατά - Ανοιχτοί "λογαριασμοί" για Μακάμπι-Γιουνγκ Μπόις (Vids)

Προβάδισμα πρόκρισης στους ομίλους του Champions League για την Γαλατασαράι μετά τη νίκη με 3-2 επί της Μόλντε στη Νορβηγία. Στο μηδέν έμειναν Μακάμπι Χάιφα και Γιουνγκ Μπόις.

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από πολύ νωρίς από το γκολ του Έλιγκσεν στο 8', η ποιότητα της Γαλατασαράι ήταν αρκετή για να φέρει τα... πάνω-κάτω και να φτάσει εντέλει στις καθυστερήσεις σε ένα μεγάλο διπλό στην έδρα της Μόλντε με 3-2, δίνοντάς της το προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς της επόμενης Τρίτης (29/8).

Η τουρκική ομάδα έφτασε στην ανατροπή μέσα σε πέντε λεπτά με τα γκολ των Ολιβέιρα (25') και Ικάρντι (29'), όμως οι Νορβηγοί αποδείχθηκαν... πεισματάρηδες, ισοφαρίζοντας στο 56' με τον Χάουγκεν. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μίντζγιο από ασίστ του Ικάρντι διαμόρφωσε το τελικό 3-2 επί της τουρκικής ομάδας.

Την ίδια ώρα η Μακάμπι Χάιφα και η Γιουνγκ Μπόις έμειναν στο 0-0 στο Ισραήλ μετά από ένα κακό ποιοτικά ματς κι όλα θα ξεκαθαρίσουν σε έξι βράδια στη ρεβάνς που θα διεξαχθεί στην Ελβετία.

 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags