Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ηχηρή πώληση στον Ολυμπιακό μέχρι το βράδυ - Δίνουν 5 εκατομμύρια - Τέλος και ξένος άσος μετά από 6 χρόνια!
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-30 10:00:00

Ηχηρή πώληση στον Ολυμπιακό μέχρι το βράδυ - Δίνουν 5 εκατομμύρια - Τέλος και ξένος άσος μετά από 6 χρόνια!

του Παναγιώτη Νικολάου
Ηχηρή πώληση στον Ολυμπιακό μέχρι το βράδυ - Δίνουν 5 εκατομμύρια - Τέλος και ξένος άσος μετά από 6 χρόνια!

Τα σκάει χοντρά ομάδα Champions League στο Λιμάνι! Ποιος είναι ο παίκτης που δεν υπολογίζεται και του ψάχνουν ομάδα και ποιος ο ακριβοπληρωμένος που μπορεί να φέρει - ΑΠΟΨΕ ΚΙΟΛΑΣ - τη μεγάλη πρόταση για να αλλάξει φανέλα;

Ιδιαίτερα κρίσιμα είναι τα επόμενα 24ωρα για τον Ολυμπιακό, καθώς μέχρι το τέλος της εβδομάδας στο Λιμάνι αναμένεται να υπάρξουν πολλές και σημαντικές αλλαγές όσον αφορά το ρόστερ. Ντιέγκο Μαρτίνεθ, Αντόνιο Κορδόν και Βαγγέλης Μαρινάκης βρίσκονται συνεχώς σε επικοινωνία και τα δεδομένα αλλάζουν από ώρα σε ώρα.

Οι Πειραιώτες θέλουν να κλείσουν άμεσα τον βασικό τους επιθετικό για τη νέα σεζόν και δύο εξτρέμ, ενώ κοιτάζουν στην αγορά εάν υπάρξει κάποια καλή περίπτωση για το κέντρο της άμυνας και τα χαφ. Όπως είχε προαναγγείλει άλλωστε και ο Κορδόν στην παρουσίασή του, στο τέλος του Αυγούστου υπάρχουν ευκαιρίες και παίκτες από το… πάνω ράφι που μπορούν να έρθουν στην Ελλάδα σε καλή τιμή.

Το ίδιο ισχύει βέβαια και για παίκτες που δεν υπολογίζονται στο Λιμάνι και οι οποίοι ψάχνουν εδώ και μήνες χωρίς αποτέλεσμα. Χθες το βράδυ κλείδωσε η οριστική αποχώρηση του Ανδρέα Μπουχαλάκη, που θα συνεχίσει στη Χέρτα μετά από 10 χρόνια συνολικής παρουσία στην ομάδα, ενώ μετά από έξι χρόνια (και αυτός χωρίς να είναι βέβαια μόνιμος κάτοικος αυτή την εξαετία) αναμένεται να φύγει κι ένας άλλος παίκτης, ο Αχμέντ Χασάν. Ο Αιγύπτιος φορ πρόσφατα μπορεί να ενημέρωσε ότι τις επόμενες εβδομάδες θα είναι έτοιμος μετά τον τραυματισμό του, όμως οι Ερυθρόλευκοι δεν τον υπολογίζουν και παρότι έχει μόλις έναν χρόνο συμβόλαιο, ψάχνουν τρόπο να… απαλλαχθούν από την παρουσία του.

Άλλη όμως είναι η αποχώρηση που θα προκαλέσει αίσθηση, καθώς πρόκειται για παίκτη με τεράστιο συμβόλαιο, που βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή και ο οποίος κόστισε και πάρα πολλά εκατομμύρια πέρυσι για να έρθει. Ο λόγος προφανώς για τον Πεπ Μπιέλ, ο οποίος βλέπει τον χρόνο του να μειώνεται με τους Γκουστάβο Σκάρπα και Κώστα Φορτούνη στην ομάδα, ενώ και ο ίδιος ακόμα δεν έχει πείσει ότι αξίζει τα 5 εκατομμύρια που δαπανήθηκαν για να φορέσει τα ερυθρόλευκα.

Γι’ αυτό λοιπόν τις τελευταίες ώρες υπάρχει έντονη φημολογία, πως εφόσον η Κοπεγχάγη το βράδυ της Τετάρτης ξεπεράσει το εμπόδιο της Ρακόβ (την είχε νικήσει 1-0 στο πρώτο ματς) και μπει στους Ομίλους του Champions League, θα κάνει κίνηση για τον πρώην παίκτη της και μπορεί να τον πάρει πίσω με τα ίδια περίπου λεφτά που είχε πάρει πέρυσι, δηλαδή πάνω κάτω στα 5 εκατομμύρια ευρώ!

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η μεταγραφή του Ολυμπιακού που... τρέλανε τον Ντέμη - "Τρομακτικά νούμερα" - Τι είπε για Σκάρπα, Φορτούνη

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags