Facebook Pixel Γαλατασαράι - Κοπεγχάγη: Σάλος μετά το Γαλατά-Κοπεγχάγη: Ο κίπερ των Δανών μίλησε για... σκ@@@τρυπα και τώρα απειλούν τη σύζυγό του!
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-21 15:18:00

Σάλος μετά το Γαλατά-Κοπεγχάγη: Ο κίπερ των Δανών μίλησε για... σκ@@@τρυπα και τώρα απειλούν τη σύζυγό του!

Sportdog Team
Σάλος μετά το Γαλατά-Κοπεγχάγη: Ο κίπερ των Δανών μίλησε για... σκ@@@τρυπα και τώρα απειλούν τη σύζυγό του!

Απειλητικά μηνύματα για την ζωή της δέχτηκε η σύζυγος του τερματοφύλακα της Κοπεγχάγης μετά την ανάρτησή του για το γήπεδο της Γαλατά.

Σε μια ατυχέστατη ανάρτηση μετά το 2-2 με την Γαλατασαράι για το Champions League προχώρησε ο Πολωνός τερματοφύλακας της Κοπεγχάγης, Καμίλ Γκρομπάρα, με αποτέλεσμα η γυναίκα του να δεχτεί πληθώρα απειλητικών μηνυμάτων για την ζωή της, στα social media.

«Αξίζαμε να πάρουμε και τους τρεις βαθμούς από αυτή την σκ@@@τρυπα, αλλά έτσι είναι η ζωή. Προχωράμε», έγραψε ο γκολκίπερ της πρωταθλήτριας Δανίας, με οπαδούς της Γαλατά να απειλούν λίγο μετά την σύζυγό του με μηνύματα, που ορισμένα εξ' αυτόν αναδημοσίευσε στον λογαριασμό της η ίδια.

«Προστατευτείτε εσύ και ο άνδρας σου. Σας ψάχνουμε και να είστε σίγουροι πως θα σας βρούμε», «πες στον Καμίλ πως θα είναι σύντομα νεκρός», «θα σκοτώσουμε εσένα και τον άντρα σου» και «θα καταστρέψουμε την οικογένειά σου» είναι μόνο μερικά από αυτά που δέχτηκε.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags