Facebook Pixel Αποκάλυψη Μανδά για Γκεντουζί - ’’Τον πείραξε πολύ αυτό που έγινε με τον Παναθηναϊκό’’ (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-24 04:00:00

Αποκάλυψη Μανδά για Γκεντουζί - ’’Τον πείραξε πολύ αυτό που έγινε με τον Παναθηναϊκό’’ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Αποκάλυψη Μανδά για Γκεντουζί - ’’Τον πείραξε πολύ αυτό που έγινε με τον Παναθηναϊκό’’ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Έλληνας άσος της Λάτσιο μίλησε για το πώς πήρε ο συμπαίκτης του το λάθος που είχε κάνει το περασμένο καλοκαίρι απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός τον Αύγουστο έγραψε ιστορία, αφού προκρίθηκε στα πλέι - οφ του Τσάμπιονς Λιγκ μετά από επική πρόκριση στην έδρα της Μαρσέιγ. Για να γίνει αυτό, έπρεπε να μειώσει σε 2-1 ο Ιωαννίδης εξαιτίας του πέναλτι του Γκεντουζί. Ο παίκτης που έφυγε από τη Γαλλία και αγωνίζεται στη Λάτσιο δεν το έχει ξεπεράσει ακόμα, όπως αποκάλυψε ο Χρήστος Μανδάς σε συνέντευξη στους Betarades.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο Γκεντουζί, ο τύπος, είναι πάρα πολύ καλός παίκτης, ειδικά από τότε που παίζει βασικός. Είχε ένα διάστημα που δεν έπαιζε βασικός, για να προσαρμοστεί. Έχει αλλάξει πολύ το παιχνίδι της ομάδας, έβγαλε και την ασίστ στη Σέλτικ στο 93′. 

Στην Ελλάδα τον μείωσαν λόγω του παρουσιαστικού του, τα μαλλιά. Όταν μπήκε μέσα δεν ήταν καλός, μιλήσαμε με το παιδί. Τον έκριναν οι οπαδοί της Μαρσέιγ για το χέρι. Νομίζω ότι ήθελε να φύγει και από μόνος του μετά από την ομάδα.

Έχει ζήσει τόσες πολλές στιγμές, που δεν θα κάτσει να θυμηθεί το παιχνίδι με μια ελληνική ομάδα. Μέσα του τον πείραξε πολύ αυτό που έγινε με τον Παναθηναϊκό. Ήθελα να τον πειράξω λίγο, αλλά δεν το συνέχισα για να μην με ”κρεμάσουν”».

Δείτε όλη τη συνέντευξη:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags