Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 1-0 της Μπάνια Λούκα στη Βοσνία, σε ένα ματς που καθάρισε ο Τόμας Μουργκ και πήρε το εισιτήριο για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, όπου τον περιμένει η σουηδική Μάλμε, εξασφαλίζοντας παράλληλα και την ευρωπαϊκή του παρουσία τον χειμώνα, αφού δεδομένα θα βρεθεί σε League Stage, ευρωπαϊκής διοργάνωσης και δη του Conference League.

Από την πρόκρισή του επί της Μπάνια Λούκα ο ΠΑΟΚ έχει εξασφαλίσει μίνιμουμ 3.170.000 ευρώ και προσδοκά στην συμμετοχή του στο League Stage της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης που μπορεί να του αποφέρει 30+ εκατ. Το μπόνους συμμετοχής στον όμιλο του Champions League είναι 18.620.000 ευρώ, για το Europa League είναι 4.310.000 και το αντίστοιχο για το Conference League ανέρχεται στα 3.170.000.

Αυτά τα ποσά αφορούν τα καθαρά χρήματα που θ αεξασφαλίσει η ελληνική ομάδα από την είσοδο στο League Stage της αντίστοιχης ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Σε αυτά τα λεφτά δεν συνυπολογίζονται διάφορα έσοδα που από φέτος λέγεται Value pillar, αλλά και μπόνους από κατάκτηση βαθμών.