Ο ΠΑΟΚ έφτασε πάρα πολύ κοντά στην πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League, όμως με γκολ που δέχθηκε στο τελευταίο δευτερόλεπτο των καθυστερήσεων το ματς πήγε στην παράταση κι εκεί χωρίς να αντιδράσει, δέχθηκε και τέταρτο γκολ για την ήττα-αποκλεισμό με 4-3 από τη Μάλμε.

Οι οπαδοί του Δικεφάλου αμέσως μετά τη λήξη… έσπευσαν στα social media της ΠΑΕ και με σχόλιά τους μοίρασαν τις ευθύνες, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να είναι αυτός που δέχεται τα περισσότερα πυρά.

Το Sportdog.gr σας παρουσιάζει κάποια από τα χιλιάδες που έχουν γραφτεί:

Ανέλαβε την ευθύνη έστω μια φορά στρατηγέ αν φοράς παντελόνια

Δήλωσε ο μεγάλος προπονητής μας γιατί γύρισε από το 60’ όλη την ομάδα πίσω για να κρατήσουμε το σκορ;;;;; Δεν περάσαμε τη σέντρα με μία επίσης αστεία αμυντικά ομάδα, όπως είμασταν κι εμείς σήμερα….

Ντεσποτοφ επαγγελματίας ποδοσφαιριστής στο 94 πάει να κάνει σκοτωμένο σουτ αντί να πάει στο κόρνερ να κρατήσει μπάλα ..

 Χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία.... Δεν πιστεύω ότι θα έχουμε άλλη....

Μας πρήξατε ολόκληρο το καλοκαίρι να μείνει ο Κετζιορα και ο Μειτε, Εκονγκ , πάρτε παίκτες τώρα, τι σκατα βλέπουν οι σκαουτερς ένας θεός ξέρει, η μισή ομάδα της Μάλμε παίζανε άνετα βασικοί στον ΠΑΟΚ, καμαρα παιχταράς

Αυτόχειρες ... Λουτσεσκου περιμένουμε να μας πεις γιατί γύρισες την ομάδα πίσω και γιατί έκανες τις συγκεκριμένες αλλαγές .

Λάθος αλλαγές και παιδικά λάθη στοίχισαν την πρόκριση στα πλέι οφ του τσουλου. Μια φορά ρε στρατηγέ πες έκανα λάθος επιλογές και δεν μας βγήκε. Αλλά γιατί βάζεις βιερινια ρε φιλε ??

Ήταν πιστεύω μια από της μεγαλύτερες ευκαιρίες να πάμε CL. Αλλά όπως ο Άρης έχει κατάρα με το κύπελλο έτσι έχουμε κ εμείς με το CL. Άσε η ομάδα δεν έχει κ ποδοσφαιριστές για τόσο υψηλό επίπεδο.

Όταν δε μπορείς να κρατήσεις τα τελευταία λεπτά την μπάλα στο κέντρο και να παγώσεις το παιχνίδι με συνέπεια να τρως γκολ στις καθυστερήσεις των καθυστερήσεων…ε τότε σίγουρα λείπει η σοβαρότητα και η ωριμότητα για να πας παραπέρα.

*Στο ίδιο έργο θεατές για άλλη μια χρόνια.

Πάλι θα βρει δικαιολογίες πάλι, ανέλαβε ευθύνη μια φορά στα 6 χρόνια που είσαι στον σύλλογο σαν άντρας πες ότι εσύ τα γάμησες όλα με τις αλλαγές και την τακτική να κλείσουμε πίσω από 60

Ο προπονητής δεν φταίει η διεύθυνση δεν φταίει οι παίκτες δεν φταίνε και ποιος φταίει λοιπόν

Μπράβο Σαστρε . 120 λεπτά μια φορά άμυνα δεν έπαιξες .

Το ματς το έχασε ο Λουτσεσκου με τις αλλαγές του που δεν ακούμπησαν μπάλα. Για την ετοιμότητα της ομάδας δεν λέω τίποτα, κάθε φορά που έχει νέους παίκτες για να κάνει σύνολο περνάνε 4 μήνες..

Α μην ξεχασετε να ξανακανετε φαουλ σε καλο σημειο εξω απο την περιοχη σε ομαδα που σε εχει βαλει ενα καρο γκολ απο στατικες φασεις..

Αυτόν το Ντεσποτοφ ας τον πάει κάποιος πίσω Βουλγαρία

Βάλε Βιερίνια μέσα και περνά από το ΚΑΠΗ στον Εύοσμο και πάρε κάνα δυο παππούδες καλύτερα θα παίξουν ανυπαρκτε

Θα ήταν κρίμα από τον Θεό να περάσει το συνονθύλευμα του Λουτσεσκου και όχι αυτή η ομαδαρα από την Σουηδία. Μπράβο που μας ξεβρακωσαν