Καταιγισμός τερμάτων εκτυλίχθηκε στα βραδινά παιχνίδια του Champions League την Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2024. Τα γκολ έπεσαν βροχή σε Ντόρτμουντ, Βαρκελώνη, Μπρατισλάβα και Μιλάνο. 26 γκολ σημειώθηκαν στα επτά παιχνίδια που παρακολουθήσαμε. Διαβάστε για την εξέλιξη των αναμετρήσεων και δείτε όλα τα γκολ της ημέρας.

Ντόρτμουντ-Σέλτικ 7-1

Η Ντόρτμουντ κέρδισε πέναλτι,το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο άνθρωπος με το κρύο αίμα, Τσαν, ο οποίος έδωσε το προβάδισμα στους Γερμανούς. Δύο λεπτά αργότερα όμως οι Σκωτσέζοι ισοφάρισαν με τη βοήθεια της τύχης. Η μπάλα χτύπησε πάνω στον Μαέντα και μετά την κόντρα κατέληξε στα δίχτυα του Κόμπελ για το 1-1. Και πάλι όμως το παιχνίδι μέσα σε δύο λεπτά πήρε διαφορετική τροπή, αφού οι γηπεδούοι επανέκτησαν το προβάδισμα. Ο Αντεγέμι σαν «σίφουνας» έφυγε στην αντεπίθεση και εκτέλεσε ιδανικά γράφοντας το 2-1 στο 11'.

Από εκεί και πέρα οι Γερμανοί πάτησαν γκάζι και τους... πάτησαν στην κυριολεξία. Στο 30' ο ίδιος παίκτης σούταρε από τρομερά δύσκολη γωνία, ο Σμάιχελ αιφνιδιάσητκε με τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα για το 3-1. Στο 40' οι γηπεδούχοι ξανακέρδισαν πέναλτι με τον Γκιρασί να σκοράρει από τα 11 βήματα για το 4-1. Οι Γερμανοί όμως ήταν ασταμάτητοι. Στο 42' ο Αντεγέμι νίκησε για τρίτη φορά τον Σμάιχελ σημειώνοντας το 5-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο το γκάζι παρέμεινε πατημένο. Στο 67' ο Γκιρασί ζάλισε την αντίπαλη άμυνα και με υπέροχο τελείωμα πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ στη βραδιά για το 6-1. Η βραδιά όμως επεφύλαξε και άλλο τέρμα. Στο 80', ο Ενμέτσα με πλασέ μέσα στην περιοχή έγραψε το 7-1.

Μπαρτσελόνα-Γιουνγκ Μπόις 5-0

Η Μπάρτσα προηγήθηκε με τον Λεβαντόφσκι, ο οποίος έκανε το 1-0 με ένα τέλειο τελείωμα από κοντινή απόσταση. Στο 34' οι Καταλανοί βρήκαν και δεύτερο τέρμα. Ο Ραφίνια εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της αντίπαλης άμυνας και με δυνατό σουτ σημείωσε το 2-0. Τέσσερα λεπτά αργότερα οι «μπλαουγκράνα» βρήκαν και τρίτο τέρμα με τον Μαρτίνες να γράφει με κεφαλιά το 3-0 ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Πέδρι. Η Μπαρτσελόνα δεν πάτησε φρένο στο δεύτερο ημίχρονο. Με δύο κεφαλιές μέσα στην αντίπαλη περιοχή, Μαρτίνες και Λεβαντόφσκι συνδυάστηκαν ιδανικά με τον Πολωνό να στέλνει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα για το 4-0. Στο 81' ο Καμαρά έβαλε αυτογκόλ με τους γηπεδούχους να παίρνουν τη νίκη με 5-0.

Σλόβαν Μπρατισλάβας-Μάντσεστερ Σίτι 0-4

Οι «πολίτες» προηγήθηκαν στο 8', με σουτ από τα όρια της περιοχής του Γκουντουγκάν. Οχτώ λεπτά αργότερα η αγγλική ομάδα διπλασίασε τα τέρματά της. Ντοκού και Φόντεν συνδυάστηκαν υπέροχα με τον Άγγλο να κάνει το τέλειο σουτ για το 2-0. Στο δεύτερο ημίχρονο η Σίτι βρήκε και τρίτο γκολ. Στο 59' ο Χάαλαντ πέρασε μέχρι και τον τερματοφύλακα για το 3-0. Στο 75' οι Άγγλοι πέτυχαν και τέταρτο γκολ με τον 21χρονο ΜακΆτι να σκοράρει στο ντεμπούτο του.

Ίντερ-Ερυθρός Αστέρας 4-0

Οι Ιταλοί προηγήθηκαν στο 11', ύστερα από τρομερή απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσαλχάνογλου που έστειλε την μπάλα συστημένη στα δίχτυα του αντίπαλου κίπερ. Η ομάδα του Μιλάνε διπλασίασε τα τέρματά της στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 59'. Ο Ταρεμί πάσαρε στον Αρναούτοβιτς και αυτός με τέλειο πλασέ έκανε το 2-0. Στο 72' οι «νερατζούρι» έκαναν και το 3-0 με τον Λαουτάρο Μαρτίνες. Η Ίντερ όμως δεν έμεινε μόνο στα τρία τέρματα. Και αυτό γιατί κέρδισαν πέναλτι στο 78', στο οποίο ευστόχησε o Ταρεμί για το 4-0.

Αϊντχόφεν-Σπόρτινγκ Λισαβόνας 1-1

Οι Ολλανδοί προηγήθηκαν στο 18', ύστερα από κεραυνό του Σούτεν. Οι Πορτογάλοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 84'. Ο Μπραγκάνσα με τρομερό πλασέ στην κίνηση νίκησε τον Μπετίνες και έφερε το ματς στα ίσα.

Άρσεναλ-Παρί Σαιντ Ζερμαίν 2-0

Η Άρσεναλ προηγήθηκε στο 18'. Ο Τροσάρντ με σέντρα βρήκε τον Χάβερτς μέσα στην περιοχή των Γάλλων και αυτός με υπέροχη κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Ντοναρούμα γοα το 1-0. Στο 35' ο Σάκα πέτυχε το 2-0 με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ένα σκορ που παρέμεινε μέχρι τέλους.

Μπάγερ Λεβερκούζεν-Μίλαν 1-0

Ύστερα από ένα στείρο πρώτο ημίχρονο, στο οποίο ακυρώθηκε γκολ της Λεβερκούζεν με τον Μπονιφέις, επειδή ήταν οφσάιντ ο Φρίμπονγκ, οι Γερμανοί βρήκαν δίχτυα στην αρχή του δεύτερου μέρους. Ο Μπόνιφεϊς πήρε την μπάλα από τον Φρίπονγκ και με κοντινό πλασέ έγραψε το 1-0, το οποίο διατηρήθηκε μέχρι τέλους με τους γηπεδούχους να παίρνουν το τρίποντο.