Τα πάντα οδηγούν στον «τελικό των τελικών». Λίγο πιο δύσκολα, λίγο πιο εύκολα, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης θα μας προσφέρουν the class of the Titans στο Αλλιάνζ Αρίνα, στις 19 του Μάη.

Σας το έχω ξαναγράψει. Καμμία ομάδα δεν μπορεί να τις κοντράρει σε δύο αναμετρήσεις. Μπορεί σε μία, κάτι να γίνει, αλλά eventually, που θα λεγε και ο Σέρλοκ Χολμς, η πρόκριση θα πάει στην μεριά τους.

Το ματς του Μιλάνου δεν το είδα, διότι οι Γερμανοί (εδώ στο εξωτικό Γκελζενκιρχεν, που ηρθα για το ματς της Σάλκε με την Μπιλμπάο) μας έδειξαν την Μπαγερν, αλλά από τα όσα διαβάζω το 0-0, μάλλον κολακεύει τις γεροντάρες του Μιλάνου, που κράτησαν ψηλά την σημαία και την φανέλλα. Τώρα όμως στο Καμπ Νόου, θα εχει κατηφόρα. Και μετά, είτε η Τσέλσι, είτε η Μπενφίκα (αν καταφέρει να κάνει καμμιά «κανονιά» στο Λονδίνο, αν και δεν το βλέπω), θα μας αποχαιρετήσουν με συνοπτικές διαδικασίες.

Η Μπάγερν αναμφίβολα θα είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο για τον Μουρίνιο. Κόντρα και στην Μαρσέιγ, έκανε πλάκα. Αν είχε την ρεβάνς στο Μόναχο, θα μπορούσα να δεχθώ του 50-50, που λένε και οι αναλυτές. Αλλά, με το δεύτερο ματς στην Μαδρίτη, θα πρέπει να έχει ένα ξεκάθαρο προβάδισμα, κάτι που δεν προβλέπω.

Με την φιλοσοφία, που δίκαια έχει στο παιχνίδι της, να προσπαθήσει να κυριαρχήσει στο γήπεδο, με όποιον αντίπαλο (η Μπάγερν είσαι), θα έχει πολλά κενά στην άμυνα της. Και επειδή ο Μουρίνιο δεν έχει μπροστά Ρεμί και Βαλμπουενά και Αγιέ και κάτι άλλα «γατάκια», γκολ θα βάλει εκτός έδρας. Σίγουρα πάντως αυτό το ζευγάρι, θα είναι πολύ περισσότερο ανταγωνιστικό από τον άλλο ημιτελικό.

ΥΓ Επειδή λέμε για τους δικούς μας, τελειώνει το ματς στην Μασσαλία, και πάνε να μιλήσουν ο Χάινκες και ο Ριμπερί στην Γερμανική τηλεόραση. Φυσιολογικό, ο προπονητής και ο μεγάλος σταρ της ομάδας. Ποιος έκανε πρώτος δηλώσεις; Μα ο Φραντς Μπεκενμπάουερ! Ο υπερ-πρόεδρος, υπερ-προπονητής, υπερ-Μπάγερν! Και βέβαια οι πρώτες ερωτήσεις αφορούσαν τον ημιτελικό με την Ρεάλ Μαδρίτης (μέχρι εκεί κατάλαβα με τα «γκαστερμπάιτερ γερμανικά μου», μην θέλετε να σας πω και τι έλεγαν).

Πηγή: pamesports.gr