Το μεγάλο βήμα είχε γίνει από τη Μασσαλία, η Μπάγερν με το 2-0 του πρώτα αγώνα ήταν μια ανάσα από τα ημιτελικά και ο Χάινκες είχε την ευκαιρία να ξεκουράσει βασικούς. Εκτός Ρόμπεν, Γκόμες, ωστόσο η Μπάγερν δεν είχε πρόβλημα για μια νέα παράσταση, μιας και η Μαρσέιγ ήταν... μικρή για να της αστισταθεί. Οι Βαυαροί άρχισαν ορεξάτοι, έβαλαν τους φιλοξενούμενους στην περιοχή τους και με τους Ριμπερί, Όλιτς έκαναν ό,τι ήθελαν.

 

Ο Γάλλος ήταν ο κινητήριος μοχλός, οι Μασσαλοί δεν μπορούσαν να τον κόψουν και μόλις στο 13' ο Ριμπερί έκανε άνω – κάτω την αντίπαλη άμυνα και την κατάλληλη στιγμή έδωσε ασίστ πάρε βάλε στον Όλιτς, ο οποίος από κοντά άνοιξε το σκορ. Η Μαρσέιγ προσπάθησε να αντιδράσει, ωστόσο ο Νόιερ ήταν εκεί που έπρεπε όταν ο Ρεμί προσπάθησε να απειλήσει.  Οι Βαυαροί συνέχισαν την πίεση και στο 37' ήρθε η φάση του ματς, όταν ο Ριμπερί με τον Αλάμπα άρχισαν την προσπάθεια από την περιοχή τους, έκαναν το ένα -δυο, και ο Γάλλος άρχισε τρελή κούρσα, την κατάλληλη στιγμή τράβηξε αμυντικούς πάνω του, έσπασε στον Αλάμπα και ο τελευταίος με ωραία σέντρα έδωσε στον Όλιτς ο οποίος πέτυχε το δεύτερο τέρμα του.

Στην επανάληψη, ο ρυθμός έπεσε κατακόρυφα, η Μπάγερν σκεφτόταν το πρωτάθλημα, αλλά και τον ημιτελικό με τη Ρεάλ, ενώ η Μαρσέιγ αδυνατούσε να απειλήσει τους Βαυαρούς. Ο Χάινκες πέρασε και τον Γκόμεζ για να... ξυπνήσει την ομάδα του, ωστόσο το 2-0 έμεινε ως το τέλος και οι Βαυροί βρίσκονται 180 λεπτά πριν το... σπίτι τους και το «Αλιάντζ Αρίνα».

Πηγή: Gazzetta.gr