Η Τσέλσι πέταγε φωτιές κόντρα στην Τότεναμ και θύμισε τις παλιές καλές εποχές. Ενώ η Μπάγερν διψάει για ρεβάνς, μετά το πρωτάθλημα που χάνεται, έτσι ώστε να παίξει στον τελικό τσάμπιονς λιγκ εντός έδρας.

Μεγαλεία, λοιπόν! Τελείωσε το Πάσχα και σε λίγες ώρες ξεκινάνε οι μάχες που θα καθηλώσουν όλο τον πλανήτη. Και ειδικά εμείς εδώ στην Ελλάδα έχουμε ανάγκη από λίγη ποδοσφαιρική ξεγνοιασιά. Μην μας πέσει δα και βαρύ το αρνί!

Την στιγμή που με το φινάλε του ελληνικού πρωταθλήματος την Τετάρτη και την Κυριακή ουδείς ασχολείται, όλα τα βλέμματα έχουν πέσει πάνω στους ημιτελικούς Τσάμπιονς Λιγκ.

Κι αναμένονται, βέβαια, ματσάρες. Είναι σημαντικό, μάλιστα, ότι και οι τέσσερις ομάδες βρίσκονται στα ντουζένια τους απ’ όλες τις απόψεις. Έχουν δίψα για τελικό, ενώ προσωπικότητες σαν τον Μέσι, τον Μουρίνιο κ.λπ. προετοιμάζονται για να κλέψουν την παράσταση.

Επιστροφή στην καθημερινότητα μετά το Πάσχα; Όπως το δει κανείς... Εμείς απλά λέμε ότι σήμερα και Τετάρτη θα δούμε ωραία μπαλίτσα. Σπέσιαλ καταστάσεις, λοιπόν. Η καλύτερή μας...