Facebook Pixel Γκουστάβο Πογέτ: Αυτό είπα στον Μπακασέτα μετά το ματς με Γεωργία (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-26 22:57:00

"Ασπίδα" Πογέτ σε Μπακασέτα: "Του είπα ότι εκείνος μας έφερε ως εδώ, εγώ φταίω" (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team

Ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδας υπερασπίστηκε τον άτυχο Τάσο Μπακασέτα, ο οποίος αστόχησε στο πέναλτι και μίλησε για το μέλλον του.

Η Ελλάδα δεν τα κατάφερε στον τελικό με τη Γεωργία και βρίσκεται εκτός Euro 2024, με τον Γκουστάβο Πογέτ να στέκεται στις αναγκαστικές αλλαγές που μας "πλήγωσαν" ενώ ύψωσε τείχος προστασίας στον αρχηγό Τάσο Μπακασέτα!

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι δύσκολη στιγμή. Είναι μεγάλη η λύπη, οι παίκτες είναι συντετριμμένοι. Όλοι αλλά οι παίκτες περισσότερο από όλους. Όταν τα δίνεις όλα, όταν θέλεις να στείλεις το έθνος σου στα τελικά του Euro και κάνεις τα πάντα, πάντα υπάρχει λύπη».

Για το γεγονός ότι δεν μπορούσε να κάνει πολλές αλλαγές, λόγω των τραυματισμών:

«Μου αρέσει να έχω επίδραση στο παιχνίδι ως προπονητής. Σήμερα είχα τέσσερις από τις έξι αλλαγές μου. Ο Μαυροπάνος έπαιξε με τραυματισμό στο πόδι, ο Μάνταλος επίσης, ο Χατζηδιάκος επίσης. Αρκετοί είχαν θέμα τραυματισμών. Σήμερα δεν έκανα όσα ήθελα στις αλλαγές λόγω των τραυματισμών. Μας έκαναν δύο σουτ, δεν φάγαμε γκολ, αλλά δεν βάλαμε και γκολ. Δεν ήταν γραφτό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γι’αυτό χάσαμε την πρόκριση στο Euro! Μπλόκαραν στόπερ και Μπακασέτας - Αφήστε τα κλάματα

Για τον Τάσο Μπακασέτα:

«Ο Μπακασέτας, ο αρχηγός μας, μας έφερε εδώ. Δεν φαντάζεστε πως είναι ο Τάσος αυτή τη στιγμή. Είναι ο τοπ σκόρερ μας και το να χάνει το πρώτο πέναλτι καταλαβαίνετε πως νιώθει. Του είπα: «Μπάκα, δεν είναι δικό σου το φταίξιμο, ο προπονητής ευθύνεται πάντα».

Για το αν θα συνεχίσει στην Εθνική μας:

«Δεν νομίζω ότι είναι η ώρα. Ήταν ένα προνόμιο για μένα. Όλοι με στήριζαν, δεν μιλάω για τους ανθρώπους της ομάδας, μιλάω για τον λαό στην Γλυφάδα, οπουδήποτε. Ο κόσμος με στήριξε, θέλαμε να το καταφέρουμε για εκείνους αυτούς. Απόψε δεν ήμασταν αρκετά καλοί για να τα καταφέρουμε. Τώρα θα ξεκουραστούμε και θα δούμε τι θα γίνει στο μέλλον».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags