Αρχικά, μίλησε ο Πάουλο Μάσάντο που είπε:

Για τη Λεβάντε και το γεγονός ότι είναι Ισπανός ο Μίτσελ, ο Μασάντο τόνισε: "είναι ένα πλεονέκτημα για μας, ξέρει πολύ καλά την Λεβάντε, ξέρει πολύ καλά το πρωτάθλημα και με βοηθά να προετοιμάσει το παιχνίδι"

Για το αν μπορεί να πετύχει ο Ολυμπιακός την πρόκριση: "Ο Ολυμπιακός όπου κι αν πηγαίνει είναι για να κερδίσει, προτιμώ να σκέφτομαι παιχνίδι με το παιχνίδι. να δω τι θα συμβεί αύριο και μετά να δούμε το επόμενο παιχνίδι".

Για το αν έχουν προσαρμοστεί σε αυτά που ζητά ο Μίτσελ: "Είμαστε ήδη μία εβδομάδα με το νέο μας προπονητή. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και είμαστε έτοιμοι να κάνουμε στο γήπεδο αυτά που μας ζητάει".

Για το αν είναι φαβορί ο Ολυμπιακός στο ματς: "Ο αγώνας είναι μοιρασμένος. Οι πιθανότητες είναι 50%-50% και εμείς ήρθαμε να κάνουμε ότι μπορούμε για να κερδίσουμε".

Τον λόγο στη συνέχεια πήρε ο Μίτσελ:

Για το αν ο Φέισα θα είναι βασικός και ο Μανιάτης θα αγωνιστεί στα δεξιά, ο Μίτσελ τόνισε: "Όλοι οι παίκτες θα έχουν τις ευκαιρίες τους και από τη στιγμή που είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση τους, έχουν και οι δύο θέση στο παιχνίδι. Προφανώς ο Φέισα θα παίξει στη θέση του".

Για το αν ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί στον αυριανό αγώνα: "Θαυμάζω και τους δύο συλλόγους. Πιτεύω ότι η Λεβάντε έφτασε εδώ εξαιτίας τις καλής διαδρομής που έχει κάνει. Τα έχει πάει πολύ καλά στο πρωτάθλημα και στο Europa League. Πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι και οι δύο ομάδες είναι πολύ καλές".

Για το ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει νίκη ακόμα στην Ισπανία και πώς θα του φανεί να πάρει την πρώτη νίκη με Ισπανό προπονητή: "Πολύ ωραίο θα ήταν αυτό. Όλα τα πράγματα αλλάζουν και, όπως η Λεβάντε δεν είχε ξαναπαίξει έτσι στην Ευρώπη, έτσι όλα μπορούν να γίνουν. Και στην Ελλάδα κάποτε ο πρωταθλητής έπαιζε προκριματικά και τώρα πάει απευθείας στους ομίλους. Όλα αλλάζουν".

Για το αν είναι πλεονέκτημα που θα είναι στον πάγκο του Ολυμπιακού σε αυτό το ματς: Πιστεύω ότι το πλεονέκτημα του Ολυμπιακού είναι το όνομα που έχει στην Ευρώπη και οι ποδοσφαιριστές του. Έχει πολύ καλή θέση στην Ευρώπη η ομάδα και εγώ δυστυχώς δε μπορώ να παίξω".

Για το τι σημαίνει να γνωρίζονται με τον προπονητή της Λεβάντε:" Όταν έφυγα από τον πάγκο της Σεβίλλης, μου έστειλε μήνυμα "καλή τύχη και ελπίζω να σε δω γρήγορα". Η αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενα να γίνει τόσο γρήγορα. Η αλήθεια είναι ότι με την περσινή πορεία της ομάδας ήταν ο καλύτερος προπονητής της Ισπανίας και του αξίζει αυτός ο τίτλος".