Ο αποκλεισμός της Μέταλιστ που φέρνει τον ΠΑΟΚ αντιμέτωπο με την Σάλκε στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, δεν χαροποίησε μόνο τους ανθρώπους του «δικεφάλου» αλλά και αυτούς του Ατρομήτου. Στο Περιστέρι θα είναι με όλη τους την ψυχή υπέρ των «ασπρόμαυρων» στα ματς με τους Γερμανούς.

Και αν το έκαναν έτσι και αλλιώς από την στιγμή που μιλάμε για ελληνική ομάδα, τώρα που θα έχουν και οικονομικό όφελος θα το κάνουν εκατό. Και δεν μιλάμε για απλό οικονομικό όφελος, μιας και οι «κυανόλευκοι» μπορούν υπό προϋποθέσεις να βάλουν στα ταμεία τους μέχρι και 4.000.000 ευρώ.

Για να το κάνουν χρειάζονται δύο πράγματα. Αρχικά να περάσει ο ΠΑΟΚ στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ αποκλείοντας την Σάλκε και φυσικά να προκριθούν και αυτοί επί της Άλκμααρ. Αν συμβούν και τα δύο, πράγμα που μόνο απίθανο δεν είναι, ο Ατρόμητος θα εισπράξει όλο το Market Pool του Γιουρόπα Λιγκ που είναι πάνω από 2.000.000 ευρώ και με την συμμετοχή του στους ομίλους της διοργάνωσης, τα έσοδά του θα φτάσουν τα 4.000.000. Μιλάμε για τεράστιο νούμερο που θα φτάνει το φετινό μπάτζετ της ομάδας.

Χαμένος ο Ολυμπιακός

Στον αντίποδα η απόφαση αυτή, δεν θα άρεσε όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι στον Ολυμπιακό. Ο λόγος και εκεί είναι ξεκάθαρος. Αν ο «δικέφαλος» καταφέρει και προκριθεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, το Market Pool θα μοιραστεί, με τους «ερυθρόλευκους» να χάνουν έτσι ένα ποσό που θα φτάνει τα 5.000.000 ευρώ!!! Φυσικά κανείς από τον Ολυμπιακό δεν λέει να αποκλειστεί ο ΠΑΟΚ, απλά εμείς αναφέρουμε τα χρήματα που δεν θα μπουν στο ταμείο των Πειραιωτών, αν προκριθούν επί της Σάλκε οι Θεσσαλονικείς.

Πηγή: Gazzetta.gr