Το να συμβαίνει αυτό λόγω αβλεψίας, έλλειψης οργάνωσης και κακής διοικητικής λειτουργίας, ξεπερνάει το απαράδεκτο και φτάνει στο γελοίο. Διότι αυτή η νέα τιμωρία του υπότροπου ΠΑΟΚ είναι αυτό ακριβώς: Γελοίο πράγμα.

Και βέβαια η μη έγκαιρη εξεύρεση ικανού προπονητή, ο κάθε άλλο παρά ομαλός και αποτελεσματικός μεταγραφικός σχεδιασμός, η αναβλητικότητα άβουλων υπαλληλίσκων σε κάθε καυτό θέμα μέχρι να δεήσει να το πάρει επάνω του ο ιδιοκτήτης όπως στην υπόθεση Κάτσε, το ξεφτιλίκι διαρκείας στο ζήτημα της απόλυσης και αποζημίωσης του Δώνη, είναι δείγματα κακής λειτουργίας. Αλλά αυτή η τιμωρία από την ΟΥΕΦΑ επειδή κάποιοι είναι παντελώς ανίκανοι να διοργανώσουν έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, με τους σαφείς κανόνες της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, θα ήταν στ αλήθεια διασκεδαστική, αν δεν ήταν τόσο εξοργιστική.

Είναι σαφές ότι συνέβη επειδή “τα παιδιά” ήθελαν να εξυπηρετήσουν διαφόρους που τους εξυπηρετούν... Είναι προφανές ότι προέκυψε, επειδή οι μαθητευόμενοι μάγοι στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, συνεχίζουν να λειτουργούν με τον τρόπο που ήξεραν, απλώς έχει προστεθεί ολίγη από... ρωσοποντιακή σαλάτα στην καθημερινότητά τους. Σε μία σοβαρή εταιρία, κάτι τέτοιο θα επέσυρε κανά δυο απολύσεις. Κάτι στελεχάρες επιρρεπείς σε λάθη, κάτι διευθυντάκια που εδώ και χρόνια έχουν επιβληθεί από παλιούς νταβατζήδες, κάτι ακατάρτιστοι χαραμοφάηδες, θα έπρεπε ήδη να μαζεύουν σε χαρτόκουτα τα υπάρχοντά τους από τα γραφεία τους. Σε μια εταιρία που λειτουργεί σοβαρά, θα συνέβαιναν όλα αυτά. Όχι στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Στον ΠΑΟΚ που τα προσόντα που αναζητούνται όταν γίνονται προσλήψεις είναι οι εκλεκτικές συγγένειες, το... παρουσιαστικό, η συγκαταβατικότητα, η αλαλία και η ευλύγιστη μέση, πολύ αμφιβάλλω αν θα πληρώσει κανείς το μάρμαρο. Πέραν του ιδιοκτήτη βεβαίως, που θα επωμιστεί και αυτό το κόστος. Καλό είναι όταν ψάχνουμε να βρούμε γιατί δεν έγινε μια ακριβότερη μεταγραφή, να μετράμε και τα σπασμένα που χρεώνουν οι ανόητοι στα ταμεία. Κάτι αποζημιώσεις σε πρώην προπονητές, κάτι απώλειες εσόδων από τη νέα τιμωρία, κάτι κακές διαπραγματεύσεις που οδήγησαν σε ποδοσφαιριστές που τους ανανεώθηκαν τα συμβόλαια με αύξηση ή αποκτήθηκαν πρόσφατα και έφυγαν δανεικοί – νά σου... μισός Ντρογκμπά, Ιβάν.

Πηγή: fatgames.gr