«Στα πόδια μας ήταν, αλλά δεν ήρθε τόσο εύκολα, παίξαμε καλά έχουμε πάρει αποτελέσματα που τα αξίζαμε» είπε ο Παναγιώτης Γλύκος για την πρόκριση του «δικέφαλου» και έδωσε το σύνθημα… «θέλουμε τη νίκη για την πρώτη θέση».

Η Αλκμάαρ αναμένεται να παρατάξει αναπληρωματικούς στην 11άδα. «Δεν είναι αβαντάζ, διαθέτει παίκτες στον πάγκο, ίσως τελικά να μην είναι τόσο καλό αυτό γιατί αυτοί θα θέλουν να αποδείξουν. Θα αντιμετωπίσουμε εξίσου καλούς παίκτες» σχολίασε ο πορτιέρο των «ασπρόμαυρων».

Ο ΠΑΟΚ πρέπει να επιδιώξει τη νίκη και για την βαθμολογία της Ελλάδας. «Κοιτάμε πρώτα το αγωνιστικό, τους πόντους που χρειάζονται για να προκριθούμε και μετά σίγουρα συζητάμε κι αυτό το θέμα. Είναι καλό κάθε ομάδα να φέρνει βαθμούς γιατί παραμένουν οι ίδιες θέσεις για τις ελληνικές ομάδες» τόνισε.

Ο «δικέφαλος» θέλει το θετικό αποτέλεσμα για να διασκεδάσει και τις εντυπώσεις από την γκέλα στον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης. «Στο περασμένο παιχνίδι ίσως να μην σταθήκαμε και τυχεροί. Είναι πολύ διαφορετικό ματς το αυριανό, δεν μας αγχώνει καθόλου αυτό, ποτέ δεν είχαμε τέτοιο πρόβλημα για να το θεωρήσουμε μειονέκτημα» είπε.