Ο Ολλανδός τεχνικός αρχικά ρωτήθηκε για την επιλογή του να αφήσει πολλούς παίκτες εκτός αποστολής: «Όλοι οι παίκτες είναι στην ομάδα, έχουμε πολλούς παίκτες και είναι ευκαιρία για όλους να δείξουν τι μπορούν».

Για το αν περιμένει και ο Στέφενς να χρησιμοποιήσει νεαρούς: «Δεν ξέρω τι θα κάνει ο κ. Στέφενς. Απλά εμείς θα δοκιμάσουμε και νέα πράγματα».

Για το τι ΠΑΟΚ περιμένει να δει: «Ο Στέφενς είναι πολύ έμπειρος προπονητής, δούλεψε και στη Γερμανία σε κορυφαίες ομάδες. Έχει καλά οργανωμένες ομάδες και δουλεύουν πολύ σκληρά. Αυτό περιμένω και από τον ΠΑΟΚ»

Για το οικονομικό σκέλος του αγώνα που είναι σημαντικός: «Σίγουρα μετράει κι αυτό, αλλά εμείς παίζουμε για τη νίκη. Έχουμε συζητήσει με τη διοίκηση για τη χρησιμοποίηση νέων παικτών. Δεν υπάρχει θέμα ως προς αυτό».

Για το ότι η Αλκμααρ μετρά τρία ματς χωρίς νίκη: «Δεν παίζει ιδιαίτερο ρόλο, καθώς και τους προηγούμενους εννιά αγώνες δεν είχαμε χάσει. Είναι νέα ομάδα, στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό».

Για την κόντρα με τον Στέφενς: «Δεν το βλέπω σαν μονομαχία. Είναι αγώνας ΠΑΟΚ-Αλκμααρ και θα δούμε και πώς οι νέοι θα ανταποκριθούν κόντρα σε μία έμπειρη ομάδα».

Για το αν είναι κίνητρο η ευνοϊκότερη κλήρωση που φέρνει η πρωτιά στον όμιλο: «Όχι, δε νομίζω αλλιώς θα παίζαμε διαφορετικά. Δεν έχω και καλές αναμνήσεις από το να παίζουμε το πρώτο ματς εντός».

Για τη γνώμη του για τον ΠΑΟΚ και κάποιους παίκτες που ξεχωρίζει: «Δεν διακρίνω ατομικά κάποιους παίκτες. Και πέρυσι είχαμε παίξει φιλικό με την Αϊντχόβεν κόντρα στον ΠΑΟΚ, δεν ξέρω και ποια ομάδα θα παρατάξει ο κ. Στέφενς. Ίσως το μάθουμε αργά το βράδυ. Εμάς μας ενδιαφέρει η δική μας ομάδα, πώς εμείς θα παίξουμε»